Trendyol 1. Lig’in 33’üncü haftasında daha önce küme düşmesi netleşen Altay, kendi evinde ligde kalma mücadelesi veren Adanaspor’u ağırladı.

Göztepe'nin transfer şovu başlıyor Göztepe'nin transfer şovu başlıyor

Altay’da Cüneyt Biçer karşılaşmaya, Ozan Özgenç, Salih Sarıkaya, Tugay Gündem, Kuban Altunbudak, Özgür Özkaya, Enes Öğürce, Mehmet Gündüz, Yusuf Tekin, Eren Erdoğan, Deniz Kadah ve Enes Yetkin ilk 11’i ile başladı.

Konuk Adanaspor ise Ferhat Kaplan, Ferhat Katipoğlu, Fatih Kurucuk, Kubilay Aktaş, Hüseyin Öztürk, Mehmet Taş, Yepie Yepie, Abdoulaye Dabo, Harun Alpsoy, Amadou Ciss ve Junior Fernandes ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

ADANA HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmanın 3’üncü dakikasında gelişen Adanaspor atağında Yepie Yepie’nin pasında Dabo’nun vuruşu ağlara geçti ve Adanaspor maçın başında 1-0 öne geçti.

FARK 2’YE ÇIKTI

Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Junior Fernandes’in sürüklediği atakta Yepie Yepie’nin vuruşu ağlara gitti ve fark 2’ye çıktı.

BAŞKA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın geri kalanında gol sesi çıkmayınca karşılaşma 2-0 Adanaspor üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skor ile Adanaspor ligde kalma mücadelesini son 2 haftaya taşıdı.

Editör: Adnan Karabulut