Saat 20.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan bu kritik rövanş mücadelesinde, yeşil-kırmızılı ekip galibiyet peşinde.

Türkiye, 2024 Paris Olimpiyatları'na 102 sporcu ile katılıyor Türkiye, 2024 Paris Olimpiyatları'na 102 sporcu ile katılıyor

Pınar Karşıyaka'nın bu maçta galip gelmesi durumunda, yarı finale çıkacak takımı belirleyecek olan son karşılaşma 19 Mayıs Pazar günü İzmir'de oynanacak. Ancak bugün alınacak bir mağlubiyet, Pınar Karşıyaka'nın sezonu noktalanması anlamına gelecek.

İlk maçta takımın önemli oyuncularından Vitto Brown, devrenin bitimine 5 dakika kala sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Smaca giderken rakibinin müdahalesiyle yere düşen Brown, kısa bir süre hareketsiz kaldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında boyunluk takılarak hastaneye götürülen Brown'ın bugünkü maçta oynayabileceği açıklandı. Brown'ın sahadaki varlığı, Pınar Karşıyaka'nın galibiyet şansını artıracak önemli bir faktör olacak.

Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "İlk maçta çok talihsiz bir mağlubiyet yaşadık, ancak takım olarak motivasyonumuz yüksek. Bugün sahada elimizden gelenin en iyisini yaparak seriyi İzmir'e taşımak istiyoruz" dedi.

Editör: Sedef Didem Ezme