Ege Bölgesi'nin kimya sektörü ihracatta güçleniyor Ege Bölgesi'nin kimya sektörü ihracatta güçleniyor

Çevre dostu ve kapsayıcı mobilite çözümlerine olan talebi karşılamak amacıyla, servis noktalarında elektrikli araç şarj istasyonu hizmeti sunma kararı aldı. Bu adım, geniş, hızlı ve etkili şarj çözümleri sunarak elektrikli araç kullanıcılarının seyahatlerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Anadolu Isuzu’nun iş birliği içinde olduğu ZES (Zorlu Enerji Şirketleri) ile hayata geçirdiği proje kapsamında, elektrikli araç sahipleri tüm satış ve servis noktalarında elektrikli araçlarını şarj edebilecekler. Özellikle DC ağırlıklı olacak olan şarj istasyonları, son model araçları da hızlı bir şekilde şarj edebilecek güce sahip olacaklar.

Anadolu Isuzu’nun Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, bu iş birliği hakkında, "Elektrikli araçları tercih eden kullanıcılarımıza yetkili satış ve servis noktalarımızda elektrikli araç şarj istasyonu hizmeti sunmak üzere ZES ile işbirliğimiz çok değerli." dedi. Arıkan ayrıca, "Özellikle ticari araç segmentinde elektrikli modellerin payı gün geçtikçe artıyor. Anadolu Isuzu’nun önceliği her zaman müşterilerinin yanında olmaktır." şeklinde konuştu.

Zorlu Enerji Ticaret Genel Müdürü İnanç Salman da iş birliği hakkında, "Türkiye genelindeki yaygın satış ve servis noktalarında kurulacak şarj istasyonları ile ulaşım sektöründeki dönüşüme önemli bir katkı sağlayacağımıza inanıyoruz." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Editör: Haber Ekspres