Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, sporcuların bu anlamlı koşusuna ilişkin, "Eğitim masraflarını karşılayamayan başarılı çocuklarımıza burs sağlamak amacıyla Türkiye Eğitim Vakfı ve Ege Çağdaş Eğitim Vakfı için ter döken mesai arkadaşlarımla gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.

Çocukların Başkanı Türkmen Futbol Sahası Talebine Yanıt Verdi Çocukların Başkanı Türkmen Futbol Sahası Talebine Yanıt Verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Maraton İzmir’de dünya genelinden gelen sporcular, 42K ve 10K parkurlarında ter döktü. 42K koşusu için hazırlanan yaklaşık 600 sporcu, Şair Eşref Bulvarı’ndaki eski İZFAŞ Genel Müdürlüğü binası önünde buluştu ve Alsancak üzerinden Karşıyaka’ya ulaşarak yarışı tamamladı.

Mecial Point Koşu

Medical Point Run sporcuları ise Maraton İzmir’in 10K parkurunda yer aldı. Dünya Atletizm Federasyonu tarafından ‘Road Race Label’ sertifikası verilen bu maratonda, TEV’nin ‘Okusun, Cumhuriyetin Geleceği Olsun’ ve EÇEV’nin ‘Bir Çocuk Okursa Bin Gelecek Güzelleşir’ projelerine destek verdiler.

Medical Point Hastaneler Grubu CEO’su Veysi Kubba, sporcuların çabalarına değinerek, "Maratonda, maddi olanakları yeterli olmayan başarılı çocuklarımıza burs sağlamak amacıyla Türkiye Eğitim Vakfı ve Ege Çağdaş Eğitim Vakfı için ter döken mesai arkadaşlarımla gurur duyuyorum." şeklinde konuştu.

Medical Point Hastaneler Grubu olarak sporun önemine dikkat çeken Kubba, "Sporun sağlık üzerindeki önemini ve toplumsal faydasını ön planda tutuyoruz. Değerli sporcularımızın her zaman yanında olacağız." dedi.

Medical Point Run sporcuları, önceki günlerde de Kıbrıs'ta düzenlenen ‘Famagusta Maratonu’na katılmış ve 10K parkurunda koşarak başarılı bir performans sergilemişlerdi.

Editör: Haber Ekspres