Oğuzhan Uğur hakkında tutuklama talebi
Oğuzhan Uğur hakkında tutuklama talebi
İçeriği Görüntüle

Artvin'in Şavşat ilçesi, Oba köyünde saat 23.00 sıralarında meydana gelen yangın sonucu bir samanlık tamamen kül oldu. Yangın kısa sürede samanlığı sararken, itfaiye ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor

Edinilen bilgilere göre yangın, İsmail ve Zekeriya Gümüş’e ait samanlıkta meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, kısa sürede yayılan alevler samanlığı tamamen sardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye ve jandarma ekipleri hızlıca müdahale için olay yerine ulaştı.

Artvin'de Yangın Samanlık Kül Oldu (1)

Yoğun çalışmalarla kontrol altına alındı

Yangına Şavşat Belediyesi, Orman İşletmesi itfaiye ekipleri ve köylü vatandaşlar yoğun bir çabayla müdahale etti. Hızlı hareket eden ekipler, yangının diğer evlere sıçramasını önleyerek yangını kontrol altına almayı başardı. Saatler süren müdahaleler sonucunda yangın tamamen söndürüldü, ancak samanlık kullanılamaz hale geldi.

Artvin'de Yangın Samanlık Kül Oldu (3)

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor

Yangının çıkış sebebini belirlemek için ilgili ekipler tarafından başlatılan soruşturma sürerken, köyde yangının yarattığı hasar tespit edilmeye çalışılıyor. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmaması ise teselli oldu.

Artvin'de Yangın Samanlık Kül Oldu (2)

Kaynak: İHA