İftar saatine denk gelen ana haber bültenini sunan Erhan Çelik, Şemdinli'de PKK'lılarla girilen çatışma haberinin VTR'si ekranda dönerken rejinin azizliğine uğradı.

İstanbul'un iftar saatine denk gelen saatlerde haber sunan Erhan Çelik, haber aralarında iftarını açıp yemek yemek isterken kameralara fena yakalandı. Haber için ekrana gelen VTR'leri fırsat bilip karnını doyurmak isteyen Erhan Çelik, rejinin kurbanı oldu.

Görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla yaşananlar bir arızadan çok reji ekibinin Erhan Çelik'e yaptığı bir şaka ya da büyük bir hata gibi duruyor. Haberin ekranda oynadığı sırada görüntüye birden stüdyo geliyor ve Erhan Çelik ezanın da okunmuş olması sebebi ile yemek yerken görüntüleniyor. Ardından habere geri dönmeye çalışan reji ekibi ekranı siyaha düşürdü.

Olaydan hiç haberi olmayan Erhan Çelik rahat rahat iftarını yaparken, reji sonunda haber görüntülerine geri dönmeyi başardı. Stüdyoya geri dönüldüğünde Erhan Çelik'in konuyla ilgili hiç yorum yapmaması olaydan haberdar olmadığını gösterdi.


Editör: Haber Merkezi