Son gelişmelere göre, Candan'ın yaşadığı ani kilo kaybı ve sağlık sorunları sebebiyle Anoreksiya nervoza tanısı konuldu ve bu durum, tahliyesine sebep oldu.

Candan'ın tutukluluk sürecinde 37 kiloya kadar düşmesi, endişe verici bir durum olarak karşımıza çıktı. Anoreksiya nervoza teşhisiyle karşı karşıya kalan Candan, Cuma günü doktorun onayıyla tahliye edildi.

Korkunç anlar! Müge Anlı'nın muhabiri canlı yayında ceset buldu Korkunç anlar! Müge Anlı'nın muhabiri canlı yayında ceset buldu

“POLİSTEN ÇOK DOKTOR GÖRDÜĞÜM BİR SÜREÇTİ”

Cezaevinden çıktıktan sonra kendi imkanlarıyla evine giden Nihal Candan, "Hep doktorlarlaydım bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti. En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı. Biraz tabi rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum" Şeklinde konuştu.

NİHAL CANDAN KARDEŞİNİ GÖRMEYECEK

Nihal Candan'ın son durumu hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Anoreksiya nervoza tanısıyla tahliye edilen Candan'ın, sağlık sorunları nedeniyle oldukça yorgun göründüğü ve kilo kaybettiği belirtildi. Cezaevinde geçirdiği sürede kitap okuyup televizyon izleyerek zaman geçirdiğini dile getiren Candan, yaşadığı travmalardan dolayı tutuklu bulunan kardeşi Bahar Candan'ı ziyaret edemeyeceğini açıkladı.

Kaynak: HABERLER.COM