Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, adaylığının açıklanmasının ardından partisinin Konak İlçe Başkanlığı’nda örgütle buluştu. CHP Konak İlçe Başkanlığı binası önünde partililer tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Adayı Mutlu, yerel seçime yönelik mesajlar verdi. CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kollarının yer aldığı karşılamada "Örgüt seninle durma ilerle" sloganı atıldı.

"KONAK İÇİN OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ"

İlçe binası önünde partilere seslenen CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Birlikte yola çıktık, Konak’ı birlikte yöneteceğiz.  İzmir’in kalbi Konakta tarih yazacağız. Sizlere güveniyorum. Cumhuriyet’in 100’üncü yılında İzmir’i kadınlarla, gençlerle, hep beraber başarıya taşıyacağız. Beni bu onurlu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, çok değerli MYK ve Parti Meclisi üyelerime teşekkür ediyorum. Onları, sizlerle beraber mahcup etmeyeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay’ın öncülüğünde İzmir’de 30 ilçede CHP bayrağını dalgalandıracağız. Hizmetleri ve emekleri için Sevgili Başkanım Abdül Batur’a teşekkür ediyorum. Sizlere hep birlikte çok çalışmayı vaat ediyorum. Daha güçlü daha güzel bir Konak için omuz omuza çalışacağız” dedi.

I M G 2098

"BAYRAĞI ZİRVEYE DİKECEĞİZ"

CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi de "2019’da Abdül Batur ile Konak’ta tarih yazmıştık. Nilüfer Başkanımızla da efsaneyi büyüteceğiz. Bu yerel seçimlerde İzmir’e ve Türkiye’ye örnek olmak adına yola çıktık. Nilüfer Başkanımızın öncülüğünde bayrağı zirveye dikeceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP Lideri Özgür Özel Reyhanlı saldırılarının 11. yılını andı CHP Lideri Özgür Özel Reyhanlı saldırılarının 11. yılını andı


 

Kaynak: FATİH ÖZKILINÇ