İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bir çiğköfteciye giden kadın müşteri, arkasında sıra bekleyen bir adam tarafından taciz edildi. Olayın görüntülerinin sosyal medyaya yayılması üzerine ünlü şarkıcı Demet Akalın, Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek tepki gösterdi ve tacizciyi şikâyet etti.
Taciz olayı sosyal medyayı sarsarken, Demet Akalın’ın tepkisi gündem oldu
İstanbul’un Küçükçekmece ilçesindeki bir çiğköftecide yaşanan taciz olayı, hem mağdur kadını hem de çevredekileri şoke etti. Olayın görüntüleri sosyal medya platformlarında hızla yayıldı ve büyük bir tepki oluşturdu. Demet Akalın, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, kadına yönelik taciz hareketine sert şekilde karşı çıktı ve tepkisini dile getirdi.

Demet Akalın’dan emniyete direkt çağrı: “Yüzünü açın!”
Demet Akalın, X (eski Twitter) platformunda paylaştığı görüntülerle, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne çağrıda bulundu. Akalın, paylaşımlarında şüphelinin kimliğinin açığa çıkmasını talep etti ve “Şunun yüzünü açında şikâyet yerini bulsun!” notunu ekledi. Bu sert mesaj, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük destek gördü.
Emniyet hızla harekete geçti: Şüpheli gözaltına alındı
Demet Akalın’ın sosyal medya üzerinden yaptığı bu çağrı boşuna kalmadı. İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın ardından hızlı bir şekilde soruşturma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda, çiğköftecideki tacizci hızla tespit edilerek polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bilgisi verildi.




