Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Ramazan ayı boyunca ilçedeki 17 farklı mahallede iftar sofraları kurarak vatandaşlarla bir araya gelecek.
İlk buluşma Mesudiye Mahallesi’nde
Başkan Anıl Yetişkin, Ramazan’ın ilk iftar programını 3 Mart Pazartesi (Bugün) Mesudiye Mahallesi Şerbetçi Caddesi’nde gerçekleştirecek. Efeler Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinliklerle, Ramazan’ın bereketi, paylaşma ve dayanışma ruhu ilçenin dört bir yanına yayılacak.
17 mahallede iftar sofraları kurulacak
Efeler Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her akşam farklı mahallelerde iftar sofraları kurarak vatandaşları bir araya getirecek. Başkan Yetişkin, bu anlamlı süreçte sık sık kent sakinleriyle buluşarak, Efeler’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.
Başkan Yetişkin’den davet: "Ramazan’ın bereketini birlikte yaşayalım"
Başkan Anıl Yetişkin, tüm Efeler halkını iftar sofralarına davet ederek şu ifadeleri kullandı:
"Ramazan’ın bereketini ve birlikteliğini hep birlikte yaşayalım. Bu özel ayda, mahallelerimizde bir araya gelerek dayanışmamızı güçlendireceğiz."