24 Aralık’ta İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda başlayacak indirim günleri bir hafta süreyle her gün 11.00 ile 20.00 saatleri  arasında ziyaret edilebilecek. Şok indirimler nedeniyle organizasyona ilginin büyük olması bekleniyor.

Egelilerin 24 yıldır vazgeçemediği tutku geleneği SOUVENIR 2013 Hediyelik Eşya Günleri bu senede büyük ilgi gördü. SOUVENIR’ı ilk bir haftalık süreçte 100 bin kişi ziyaret etti. 24 Aralık’ta SOUVENIR Altın ve Pırlanta Outlet Günleri’nin de başlamasıyla organizasyon ziyaretçi sayısının 200 bini aşacağı tahmin ediliyor.

Türk kuyumculuk endüstrisinde seçkin yeri olan 15 firma  SOUVENIR 2013 Altın ve Pırlanta Outlet Günleri’ne katılmak için ciddi hazırlık yaptı. Kuyumculuk firmaları indirim günlerine adeta bir fuar edasıyla hazırlandı. Firmalar, organizasyonda yer alacak özel koleksiyonlu takılar ve fiyatları hakkında en yakınlarına dahi bilgi vermedi. Firmalar İzmir Uluslararası Fuar Alanı 1A no’lu sergi salonunda kurulan stantların vitrinlerine göz kamaştıran ürünlerini sıraladı. Üst düzeyde güvenlik tedbirlerinin alındığı alanda adeta kuş uçurtulmuyor. Ve ilk gün için geri sayım başladı.

Başarılı organizasyonlara imza atan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, katılımcı ve ziyaretçi taleplerini dikkate aldıkları için başarılarına başarı kattıklarını ifade etti. Gençer organizasyon hakkında şu bilgiyi verdi, “Yaklaşık çeyrek asırdır sürdürdüğümüz SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri ve ürün bazındaki İzmir’in en değerli organizasyonu JEWEX Kuyumculuk ve Saat Fuarı katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizin bir talebini değerlendirdik. Altın ve pırlanta takıların sıcak satışı ve tanıtımını kısa bir süreliğine Hediyelik Eşya Günleri’ne dahil ettik. 24 Aralık’ta başlayacak SOUVENIR 2013 Altın ve Pırlanta Outlet Günleri bir hafta devam edecek. Her gün 11.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. İzmir Uluslar arası Fuar Alanı’ndaki 1A no’lu sergi salonunda rahat ve hızlı bir alışveriş imkanı oluşturmak için az sayıda ziyaretçi alınacak. Kısıtlı zaman diliminde alışverişlerin tamamlanması istenecek. Yüzde 60’a varan indirimler yaşanacağı için ilginin büyük olacağından eminiz. SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri ile Altın ve Pırlanta Outlet Günleri birbirini destekleyecektir. Katılımcı ve ziyaretçilerin karlı çıkacağı kaybedeni olmayan organizasyonumuzun herkese hayırlı olmasını diliyorum”

15 firmanın katılımıyla İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nında gerçekleşecek SOUVENIR 2013 Altın ve Pırlanta Outlet Günleri bir hafta sürecek. Organizasyonun gerçekleşeceği alana girmek için sıra bekleyenler Hediyelik Eşya Günleri’ni ziyaret edebilecek. Veya 1B no’lu salondaki yöresel lezzetlerin tadına varabilecek. Çocuklu aileler tiyatro gösterilerinde geçmiş zamana yolculuk yapabilecek. Alışverişlerin her gün 11.00 ile 20.00 saatleri arasında  tamamlanabilmesi için özel bir çalışma yürütülecek.
Editör: Haber Merkezi