Kuşadası’nda faaliyet gösteren Charisma De Luxe Hotel’in Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Çevik, emeklilere yönelik dikkat çekici bir proje başlattıklarını duyurdu. Proje kapsamında, 1 yıl boyunca 500’e yakın emeklinin otelde ücretsiz tatil yapması hedefleniyor. Avrupa’daki emekli turizminden ilham aldıklarını belirten Çevik, "Yabancı emeklilerin yararlandığı olanaklardan ülkemiz emeklileri de faydalanmalı" dedi.

Emeklilere Tatil Müjdesi 5 Yıldızlı Otelde Ücretsiz Konaklama Imkânı (4)

Projenin ayrıntıları

  • Hedef Kitle: Denize kıyısı olmayan şehirlerden ihtiyaç sahibi emekliler.
  • Konaklama Süresi: 1 hafta.
  • Katılım Süreci: Kaymakamlıklar aracılığıyla belirlenen emekliler.
  • Ekstra Hizmetler: Tarihi ve turistik gezi turları, sağlık taramaları.
  • İlk Adım: Kayseri Pınarbaşı’ndan gelen 25 emekli ağırlanarak proje başlatıldı.

Emeklilere Tatil Müjdesi 5 Yıldızlı Otelde Ücretsiz Konaklama Imkânı (5)

"Tüm otelleri destek olmaya çağırıyorum"

Halil İbrahim Çevik, projeyi genişletmek adına tüm otel işletmelerini iş birliğine davet ederek, "Ayda 20-30 emekliyi ağırlamak otellere maliyet yaratmaz. Tüm sektör bir araya gelirse milyonlarca emeklinin tatil yapması sağlanabilir" dedi.

CHP’li Tamay’dan İzmir yatırımları için çağrı
CHP’li Tamay’dan İzmir yatırımları için çağrı
İçeriği Görüntüle

Emeklilere Tatil Müjdesi 5 Yıldızlı Otelde Ücretsiz Konaklama Imkânı (3)

Türkiye'de emekli turizmi için yeni bir adım

Proje, emekli bireylerin sosyal yaşamlarına değer katmayı hedeflerken, turizm sektörüne de farklı bir vizyon sunuyor. Emekli bireyler, otel konaklamalarının yanı sıra Efes, Şirince gibi tarihi yerleri gezip sağlık hizmetlerinden de faydalanabilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ