Farmasi'den nasıl ek gelir elde edebiliriz?, Farmasi her geçen gün büyüyen bir sektör alanında 400 milyon kişiden fazla üyesi olan Farmasi 5 kıtada 130 ülkede hizmet sağlıyor. Böyle büyü bir kitleye sahip olmak gerçekten zor gibi gözüksede günümüzde sosyal medya, arama motorları ve web siteleri aracılığı ile bu kitlelere ulaşmak hiç te zor olmasa gerek ?

Web sitesi kurarak ek gelir elde edebilirsiniz

Farmasi kataloğu 'nu takip ederek farmasi ürünlerinden stok yapıp gelir elde edebileceğiniz ve müşterilerinize satabileceğiniz gibi, web sitesi kurarak'da ihtiyacınız olan kitleye en kısa sürede ulaşabilirsiniz. Google reklamları yada sosyal medya reklamları ve SEO altyapısı kullanılarak kolaylıkla 1nci sayfalara yükselebilirsiniz. Kazançlarınızı gelirlerinizi katlayabilirsiniz.

Farmasi Üyelik Ücretli mi?

Farmasi 'ye üye olmak tamamen ücretsiz olmakla birlikte %30 indirimli olarak tüm üyelerimiz katalog fiyatlarında yazan indirimler haricinde indirime sahip olabilirler. Dr.Cevdet Tuna ürünlerin'de ise %40 'a varan indirimler sizleri bekliyor. Ayrıca belli miktar alışverişi ve puana erişen kullanıcılarımız ekstra hediyeler de kazanbilir, düzenli çekilişlere katılabilir kim bilir belki bir araç sahibi bile olabilrsiniz.

Farmasi 'den nasıl para kazanılır?

Sosyal medya günümüzün en çok tercih edilen iletişim şekli olduğuna göre sosyal medyaya hakim bir farmasi girişimcisi her zaman kazancını katlar. Sosyal medya 'sız açıkcası nerdeyse günümüz geçmiyor doğru değil mi? evet doğru ozaman o halde ne yapabiliriz? ilk olarak bir sayfa oluşturarak güncel katalogları ve kampanyaları takip edip öncelikle kendi eş dost akrabaları ekleyerek grubunuzu oluşturabilir ve üye sayınızı arttırabilirsiniz. Dilerseniz arkadaşlarınıza rica ederek gruba arkadaşlarını eklemesini sağlayarak arkadaşlarının arkadaşları vs derken bir bakmışsınız grubunuz bayağı bir kitleye erişmiş bu sayede hızlıca amacınıza ulaşıp ürünleri eklemeye başladığınızda sosyal medya üzerinden mesajlar almaya başlayacaksınız ve zamanla hayran kitleniz çoğalacak ve üyeler gelmeye başlayacaktır. Üyeler kazandıkça gelirleriniz artacak puanlarını artacak ve alışveriş yaptıkça yaptırdıkça süpriz hediyeler kazanabileceksiniz. Ayrıca şöyle bir kazanç yöntemi daha sunabilirim sizlere örneğin ; farmasi şubat kataloğu ayındayız diyelim mart kataloğu internet üzerinden erkenden görebilme şansına sahipsiniz farmasi mart kataloğu 2018 serisini örneğin aldınız baktınız şubat ayı ile alacağınız ürünleri karşılaştırıp aradaki fiyat farklarından hangi ay daha ucuzsa o ay stok yapıp bir sonraki ay normal etiket fiyatına geldiğinde ürünü satıp %20- %30 daha fazla gelir elde edebilirsiniz.

Farmasi Girişimci nasıl olabilirim?

Öncelikle Farmasi Ankara İlk Platin Direktörü Nermin KORKMAZ olarak sizlere bu konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Öncelikle başarılarımı Farmasi.site adresimden inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. İletişim numralarından bana ulaşarak hizmet alabilir , farmasi üyeliği alabilirsiniz. En hızlı iletişim için telefon numaramdan bana günün her saatinde ulaşabilirsiniz. Dilerseniz işyerimize gelebilir yüzyüze görüşme sağlayabilirsiniz.

Adresimiz ; Yayla Mah. Seyitler Cad. 35/A Esertepe-Etlik-Keçiören/Ankara

İletişim : 0538 739 28 74

Web: http://www.farmasi.site

Editör: Haber Merkezi