Bu şekilde şık ve zarif bir görünüm elde edilir. Tesettürlü hanımlar kıyafet tercihlerine çok dikkat ederler. Kadınlar, kendilerine yakıştırdıkları kıyafetleri giyerler. Tesettür giyimde de en uygun şekilde kombin yapılmalıdır.

Tesettür Giyimde Ferace Seçiminin Önemi Nedir?

Tesettür giyimde her detay çok önemlidir. Kıyafet tercihlerinde giysiden aksesuarlara kadar her detay çok önemlidir. Tesettür giyimde gidilecek yere uygun olarak kıyafet seçimi yapılmalıdır. Kıyafetin üzerinde giyilecek olan giysinin kaliteli olması da oldukça önemlidir. Özellikle Ferace ve pardesü gibi kıyafetler seçilirken pek çok detaya dikkat etmek gerekir. Özellikle ferace seçimi son derece önemlidir.

Birbirinden Şık Ferace Modelleri Nelerdir?

Tesettür giyimde her seçim oldukça önemlidir. Feraceler ise doğru bir şekilde seçilmelidir. Her kıyafetin üzerine giyilen feracelerin kıyafetler ile uyumlu olması gerekir. Bu feracelerin kişiye uygun olması da oldukça önemlidir. Feraceler genellikle bej ya da koyu renkli olabiliyor. Feracelerin düğmeli ve fermuarlı modelleri de var. Feracelerin belden bağlamalı modelleri de bulunuyor. Bu feracelerin her kıyafet ile uyumlu olması önemli.

Feracelerin Bakım ve Temizliği Nasıl Yapılmalı?

Tesettür giyimde yer alan feracelerin bakım ve temizliğine çok dikkat etmek gerekir. Bu nedenle ferace satın alınırken üzerindeki kullanma talimatı dikkatle okunmalı. Kullanma talimatı doğrultusunda temizlik ve bakım uygulanmalı. Bazı feraceler hassas kumaşlardan olduğu için mutlaka özenle yıkanması gerekir. Bu nedenle mutlaka kuru temizleme yapılmalıdır. Tesetturdunyasi.com.tr önerilerine göre kuru temizleme ile kıyafetler yıpranma ve uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca feraceler çamaşır makinesinde düşük devirde de yıkanabilir. Bu feraceler düşük ısıda ütülenmelidir.

Feracelerin Doğru Kombini Nasıl Yapılır?

Tesettür giyimde ayrı ayrı kıyafetleri bir bütün haline getirmek çok önemli. Tesettür giyimde doğru kombini yapmak gerekir. Kıyafetler bir bütün halinde olmalıdır. Özellikle dışarı çıkarken giyilen feracelerin kumaşı her mevsimde değişir. Kışın daha kalın feraceler giyilirken yazın ince kumaşlar tercih edilir. Bu feraceler uygun ayakkabı ile tamamlanır.

Editör: Haber Merkezi