Hendek Veteranlar, finalde Didim Belediyespor Masterler'i Hakan Soylu ve Yılmaz Arslan'ın golleri ile 2-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.


Finalde Didim Belediyespor'u 2-0 yendik

Kastamonu Veteranlar Vatan Kupası'nı Manisa Masterleri'ni 3-1 yenerek, 13 Şubat Erzincan Pekünspor ise Federasyon Kupası'nı Bartın Şehit Uğur Akyer Veteranlar'ı 4-1 yenerek kazandı.

Pınar Karşıyaka yarı final yolunda! Pınar Karşıyaka yarı final yolunda!

Zorlu bir mücadeleydi

Şampiyonluk için çok çalıştıklarını belirten Hendek Veteranlar Başkanı Osman Yazıcı, "Maçlarımız çok zorlu geçti. Ama biz iyi hazırlandık. Kaptanımla, diğer oyuncularımla, zaten bölge şampiyonuyuz. Madii olarak belki zor şartlarda geldik. Futbolcu kardeşlerimin hepsinden Allah razı olsun. Şampiyonluk çok iyi maçlarla geldi. En çok gol atan ve en az gol yiyen takımız. Bir çok ödül aldık. Bunu Sakarya’mıza, Hendek’imize armağan ediyoruz. Finaldeki rakibimiz Didim Belediyespor çok iyi bir takım. Ayağa oynayan, efendi ve iyi bir takım. Sakatlık olmaması en büyük sevincimiz. Onları da tebrik ediyorum." dedi.

Fi̇nal Maçi (2)

Vedat Yavuz: "Çok mutluyuz!"

Hendek Veteranlar kalecisi ve takım kaptanı Vedat Yavuz da bölge şampiyonu olduklarında sevindiklerini ama Türkiye Şampiyonluğu'nun keyfinin çok farklı olduğunu söyledi. Yavuz, "Lig kupasını aldığımızda da mutlu olduk ama Türkiye şampiyonluğu bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Herkes gibi. Bize nasip olması bizi çok mutlu etti. Bunun için gerçekten savaştık. Gerçekten çaba sarf ettik. Çok güzel bir ortamda çok güzel geçti. Katılan bütün takımları tebrik ediyorum. Hepsinin ayağına yüreğine sağlık. Didim Belediyespor gibi çok güzel bir takımla final oynadık. Finale kadar geldiler ama şampiyonluk bize nasip oldu. Onları da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Dereceye giren takımlara kupaları ve ödülleri törenle verildi. Törene konuk olarak Bosna Hersek Zenica Doboj Kantonu Başbakanı Nezir Pivic ve Ekonomi Bakanı Samir Sibonjic de katıldı.

Hendek Veteranlar'ın bu başarısı Sakarya ve Türk futbolu için büyük bir gurur kaynağı.

Editör: Emir Çetintaş