Efes Selçuk Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel'in Roman Bandosu eşliğinde alana girmesiyle başladı ve Hıdırellez ateşinin yakılmasıyla doruk noktasına ulaştı.

Gençlerden Gösteri ve Dans Performansları

Şenlikte, İsabey Mahallesi gençlerinden oluşan Roman Ritim Grubu ve Roman Dans Grubu, performanslarıyla büyük beğeni topladı. Başkan Ceritoğlu Sengel, her iki gruba da sahnede teşekkür ederek, mahalle gençlerinin yeteneklerinden gurur duyduklarını ifade etti.

Türkan Saylan Buca'da duygusal bir törenle anıldı Türkan Saylan Buca'da duygusal bir törenle anıldı

Whatsapp Görsel 2024 05 06 Saat 10.46.20 Cf554Aae

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Başkan Ceritoğlu Sengel, yaptığı konuşmada Hıdırellez'in sadece baharın gelişini değil, aynı zamanda birlik ve beraberliği simgelediğini belirtti. "Her zaman şunu söylüyorum; bir arada yaşama kültürünü en güzel gerçekleştiren ilçelerden bir tanesiyiz." diyen Başkan, baharın bereketinin tüm vatandaşlar üzerinde olmasını diledi.

Whatsapp Görsel 2024 05 06 Saat 10.46.20 E18F46E3

Eğlence Devam Etti: Ümmiye Konseri

Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenliği, Ümmiye'nin verdiği konserle devam etti. Katılımcılar, müzik eşliğinde eğlenceli ve unutulmaz bir gece geçirdi.

Efes Selçuk'un İsabey Mahallesi'nde düzenlenen Hıdırellez Şenliği, birlik, beraberlik ve coşkunun bir araya geldiği özel bir etkinlik oldu.

Editör: Egemen Sayın