Artvin’in Hopa ilçesinde, Sundura Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazası, bölge halkını üzüntüye boğdu. Cansu Tekin (28) yönetimindeki hafif ticari araç, akşam saatlerinde kontrolden çıkarak Sundura Deresi’ne uçtu.
1 kişi hayatını kaybetti
Kaza sonrası olay yerine sevk edilen sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri, araçtan 2 yaralıyı çıkardı. Sürücü Cansu Tekin ve araçtaki yolculardan Figen Parlak (34), ilk müdahalenin ardından Hopa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, araçta bulunan diğer yolcu Tuğba Aydın (40) olay yerinde hayatını kaybetti.
Sürücünün durumu ağır
Hastaneye kaldırılan sürücü Cansu Tekin’in sağlık durumunun ağır olduğu, diğer yaralı Figen Parlak’ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlattı.
Vatandaşlara uyarılar
Yetkililer, bölgede özellikle yağışlı havalarda kaygan yolların tehlike oluşturduğunu belirterek, sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu. Bu elim kazanın ardından, yol güvenliği ve dikkatli sürüşün önemi bir kez daha gündeme geldi.