Trendyol Süper Lig'de şimdiden şampiyonluk yarışına giren Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray; bir yandan da Ocak ayı için transfer hazırlıklarına başladı. Üç büyükler, kadrodaki eksiklikleri ocak ayında giderip sezonun ikinci yarısında şampiyonluk için daha iddialı bir konuma gelmek istiyor.

Beşiktaş'tan De Jong hamlesi

Beşiktaş kış transfer penceresi için kolları sıvadı. Kartal'ın teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst'un, gol ve asist katkısı yüksek bir sol kanat ve Immobile ile mücadele edebilecek forvet istediği ifade edildi. 

Ümraniyespor'un son takviyesi Alex Blanco!
Ümraniyespor'un son takviyesi Alex Blanco!
İçeriği Görüntüle

Beşiktaş Yönetimi, Hollanda Ligi ekibi PSV’nin formasını giyen Luuk De Jong’u transfer planlamasına ekledi. Daha önce de birçok kez takımın gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen 1,88’lik golcü için ocak ayındaki ara transfer döneminde yeni bir deneme yapılacak.

Beşiktaşlı idareciler 34 yaşındaki golcüyü takıma katmak istiyor. Geçen sezon attığı 29 gol ile krallık tacını AZ Alkmaar’lı Vangelis Pavlidis’le paylaşan De Jong’un, kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.