Özel, Dervişoğlu'nun seçilmesine ilişkin olarak, "Bundan sonra İYİ Parti Müsavat Bey'le birlikte yol yürüyeceğine göre kendisine hayırlısı olsun diyoruz." şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Özel, ayrıca 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayına katıldı. Sultan Cami önünden Cumhuriyet Meydanı'na yürüyen Özel, festival etkinliklerine katılarak Manisa halkıyla bir araya geldi.

“ÇOK KIYMETLİ ADAYLAR YARIŞTI”

Yürüyüşün ardından gazetecilere Dervişoğlu'nun genel başkan seçilmesini değerlendiren Özel, "Hayırlı, uğurlu olsun. Bir siyasi partide, parti içi demokratik yarış hem o partiye katkı sağlar hem ülkenin demokrasisine katkı sağlar. Çok kıymetli adaylar yarıştı. Biz dikkatle takip ettik. Müsavat Dervişoğlu benim birlikte grup başkanvekilliği yaptığım, İYİ Parti'de çok emeği olan kıymetli bir isimdir. Bundan sonra İYİ Parti Müsavat Bey'le birlikte yol yürüyeceğine göre kendisine hayırlısı olsun diyoruz." Dedi.

“BU İYİ İNSANLARIN PARTİSİ”

Özel, Dervişoğlu'nu en kısa sürede tebrik için ziyaret edeceğini dile getirerek, "İYİ Parti, iyi insanlardan oluşan bir partidir. Son seçimlerde de çok sayıda iyi insan Türkiye ittifakıyla birlikte olarak Adalet ve Kalkınma Partisi ile MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'na geçit vermedi. Bu iyi insanların partisi yeni bir yol çiziyor kendisine. Müsavat Bey'e hayırlısı olsun." İfadelerini kullandı.

Özgür Özel İzmir’de Anneler Günü'nü kutladı Özgür Özel İzmir’de Anneler Günü'nü kutladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti'nin önceki genel başkanı Meral Akşener'in değerli bir siyasetçi olduğunu vurgulayarak, Türk siyasi tarihinde önemli izler bıraktığını belirtti. Özel, Akşener'in, Millet İttifakı'nın önemli mimarlarından biri olduğunu da ekledi.

“BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Akşener'in kurultaydaki veda konuşmasının çok anlamlı olduğunu belirten Özel, "Kendisine de bundan sonraki yaşamında sağlık, başarılar diliyoruz. Geçmiş süreçler bir yana biz kendisine hakkımızı helal ediyoruz. O da hakkını helal etsin. İYİ Parti için, İYİ Partililer için hayırlı olsun." Diye konuştu.

                             

Kaynak: AA