Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kemalpaşa Belediyesi ile Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütüne iade-i ziyarette bulundu. Başkan Hasan Karabağ, Kemalpaşa'da ilk olarak Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'yı makamında ziyaret etti. Karakayalı tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Karabağ, başkana Smyrna'yı tanıtan bir şilt ve çiçek hediye etti.

Yeni kurulan bir belediye olmanın zorluklarıyla 22 ayı geride bıraktıklarını söyleyen Başkan Karabağ, "Bizleri ziyaret edip, yalnız bırakmayan Belediye Başkanı dostlarımıza birer birer iade-i ziyarette bulunuyoruz. Malum yeni kurulan bir belediye olmanın zorluklarını tüm kamuoyu iyi biliyor. Geç de olsa bu görevi yerine getirmek, Başkan Karakayalı ile sohbet etme imkânı bulduk. Kendisine teşekkür ederiz. En kısa zamanda da başkanı Bayraklı'da görmek isteriz" dedi.

Başkan Karakayalı ise, Hasan Karabağ'ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Başkanı buralarda daha sık görmek, misafir etmek bizi memnun eder" dedi.


Smyrna'yı festivalle tanıtacağız


Başkan Hasan Karabağ, belediye ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti. Başkan Karabağ, İlçe Başkanı Mehmet Ayçil ve kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Yıllar sonra Kemalpaşa'da iktidarı ele geçiren partililerle sohbet eden Karabağ, yaklaşan genel seçimler ve Kemalpaşa hakkında partililerle uzun süre sohbet etti. Kemalpaşa Kiraz Festivali'ne her sene katıldığına dikkat çeken Başkan Karabağ, "Böylesi geleneksel festivaller halkla belediyenin kaynaşmasını sağlıyor. Ulusal ve uluslararası platforma ilçenin adının duyulmasına ve turizmden pay almasını sağlıyor. Biz de Bayraklı'da yanı başımızda duran tarihi antik kent Smyrna için Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali düzenlemek istiyoruz. Kemalpaşa Halkını da festivalde aramızda görmekten mutluluk duyarız" diye konuştu.