Mahallelerde hastaları, yaşlıları ziyaret eden Başkan Solak genç ve çocukları da ihmal etmiyor. Başta çocuklar olmak üzere gittiği tüm sokaklarda sevgiyle karşılanan Başkan Solak, mahalle muhtarıyla görüşmeyi de ihmal etmiyor. Başkan Solak son olarak Güzeltepe ve Yakakent mahalle muhtarlarını da ziyaret ederek, mahallelerde yaşayan ailelerle görüşerek onların sorunlarını dinledi ve onlara çeşitli yardımlarda bulundu.


'Evlerinde görmek istiyorum'

Başkan Solak, Güzeltepe Mahallesi'nde 85 yaşındaki Abdurrahman Köklütaş'ın felçli eşi 71 yaşındaki Sultan Köklütaş'ı evinde ziyaret etti. Onlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinleyen Başkan Solak, ailenin mali ve manevi yanında olduğunu belirterek, "İlçemizde yaşayan insanlarımızı bir de evlerinde görmek istiyoruz. Onları kendi evlerinde bizzat ziyaret ediyoruz. Sorunlarını ve isteklerini dinliyoruz. Bizi evlerinde görünce daha çok mutlu oluyorlar. Elimizden gelen tüm desteği veriyoruz" diye konuştu.

Mahalledeki diğer evleri de ziyaret eden başkan solak Yakakent Mahalle Muhtarı Mehmet Tandoğan ile Güzeltepe Mahalle Muhtarı Burhan Acar'ı da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Başkan Solak, "Mahallelerini en iyi tanıyan kişiler muhtarlar olduğu için muhtarlarımız bizim için çok önemli. Mahalle ile belediyemiz arasında köprü kuruyorlar. Onları da sık sık ziyaret edip taleplerini yerinde inceliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi