Karşıyaka ve Bornova'dan ayrılan mahallerin birleşmesi ile 2009'da ilçe olan Bayraklı marka olmayı ise şimdiden başardı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 'Temizlikten, sosyal ve kültürel faaliyetlere, yeşil alanlardan parklara kadar örnek gösterilen bir ilçe olduk. Herkes Bayraklı'yı konuşuyor. Turizm ve ticareti kalbi Bayraklı'da atacak. Bayraklı'nın gökdelenleri, Turan Bölgesi'ndeki turizm projeleri konuşuluyor Gelecekte Bayraklı İzmir'in yeni kent merkezi olarak bir numaralı yerleşim yeri olacak' dedi.

İzmir'de yeni kent merkezini içinde barından Bayraklı, kentin parlayan bir yıldızı olarak dikkat çekiyor. 23 mahallesi ve yaklaşık 350 bin nüfusuyla birçok ilden daha fazla nüfusa hizmet veren Bayraklı Belediyesi yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 2009'dan bu yana ilçelerinde gözle görülür birçok değişikliğin yaşandığını söyledi. Başkan Karabağ, 'Buradaki değişikliği görmek için buralara gelip görmek gerekiyor. Çarpıcı değişiklikler yaşandı. Bayraklılıyım demek aidiyet duygusu haline geldi. 'Eskiden Bayraklı'da oturuyorum' demek üzülecek bir halmiş gibi algılanırdı. Ama şimdi emlak değerlerinin tavan yaptığı bir kent merkezi doğuyor. Bayraklı eskiye göre muazzam bir kent haline geldi. Markalaşma anlamında önemli adımlar atıldı. Temizlikten, yeşil alanların yapımına kadar gözle görülür değişiklikler var' dedi.

Herkes Bayraklı'yı konuşuyor

'Herkes Bayraklı'yı konuşuyor' diyen Başkan Karabağ, 'Gelecekte Bayraklı İzmir'in yeni kent merkezi olarak bir numaralı yerleşim yeri olacak. Turizm ve ticareti kalbi Bayraklı'da atacak. Bayraklı'nın gökdelenleri, Turan Bölgesi'ndeki turizm projeleri konuşuluyor. Belediye olarak elimizden gelen katkıyı koyuyoruz. Bayraklı temizliğiyle, yeni yapılan yeşil alanlarıyla, yükselen emlak değerleri ile sürekli gündeme geliyor. Belediyenin özellikle sosyal ve kültürel işleri dile getiriliyor. Herkesimden vatandaşa belediye olarak temas ediyoruz. Bayraklı marka bir kent oldu. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

Editör: Haber Merkezi