Gece-gündüz demeden 12 Haziran öncesi seçim çalışmalarını durmaksızın sürdüren Eğitimci Özgür Çakmak, son olarak Dikili esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.


Dikili halkından destek istedi


Dikili’ye adeta çıkarma yapan vekil aday adayı Özgür Çakmak, Tüm İzmir halkına hizmet için yola çıktıklarını belirterek, Dikili halkından ve esnafından 12 Haziranda yapılacak genel seçimlerde MHP’ye oy vermelerini istedi.


Yatırımların Önünü Açacağız


Dikili halkından destek isteyen Çakmak, tek başına iktidar olduklarında İzmir’in tüm bölgelerine yeni yatırımların önünü açacaklarını, İzmir’in hızla kan kaybedişine dur diyeceklerini belirterek, “Denize kıyısı olan bölgelerimizde turizmin şaha kalkmasını sağlayacak, Bakırçay Havzasında başta olmak üzere tarım ve hayvancılığı bitmek üzere olan tüm bölgelere el atarak, bu bölgelerdeki tarım ve hayvancılığı yeniden canlandıracağız. İzmir’in sanayisinin, turizminin ve ticaret hayatı tüm engelleri kaldıracağız. İşsizliği yok etmeye yönelik istihdam artırıcı çalışmalara öncelik vereceğiz’’ dedi.


Hilal Kart’la Yoksulumuzun Yüzü Gülecek


Seçim çalışması kapsamında bir araya geldiği esnaf ve vatandaşlara MHP’nin seçim beyannamesi hakkında bilgi veren milletvekili aday adayı Özgür Çakmak, MHP İktidarında işsiz gençlerin sorunlarını çözebilmek amacıyla yatırımların arttırılacak. Her yıl 700 bin yeni istihdam yaratılacak. Muhtaç durumdaki vatandaşlara 320 TL  “aile sigortası yardımı “ yapılacak. Asgari ücret net 825 TL olacak. İhtiyaçlı ailelere temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için  “Hilal kart”  verilecek. Her yoksul vatandaşın genel sağlık sigortasına ait primleri devletçe ödenecek. 65 yaşını doldurmuş muhtaç durumdaki kişilere ödenen aylık 105 liradan 250 liraya yükseltilecek. Emeklilere kışa girerken 1 maaş kışa hazırlık ödemesi yapılacak. Emekli esnaftan kesilen sosyal güvenlik destek primi tamamen kaldırılacak. Küçük esnafı yok eden zincir mağazalarla ilgili yasal düzenleme en kısa zamanda yapılacak.” açıklamasını yaptı.
Editör: Haber Merkezi