Çiğli Belediyesi, 4 okulun daha fiziki ihtiyaçları karşılamak üzere çalışma başlattı. İlçedeKi ilk ve orta dereceli okulların eksiklerini gideren ve boya-badana ve tamirat işlerini yapan Çiğli Belediyesi 4 okulda daha tadilat çalışması yapıyor.

Okulların taleplerini bildirmelerinin ardından Güzeltepe Mahallesi'nde Kemal Hadımlı İlköğretim Okulu ve Güzeltepe İlköğretim Okulu. Yakakent Mahallesi'nde Hasan Sağlam İlköğretim Okulu ile Egekent'te Akış Öğütçü İlköğretim Okulu'nun bahçe düzenlemeleri, ağaçlandırmaları, merdivenleri, okula giden yollar ile spor alanlarının düzenlenmesi gibi fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalar başladı.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini istediklerini belirterek, belediyenin  imkanları dahilinde okulların yapılabilecek tüm işlerini yaptıklarını söyledi. Başkan Solak, kendilerine başvuran okullara yetişmeye çalıştıklarını söylerken, sadece okulların değil diğer kamu kuruluşlarının da eksiklerini giderdiklerini belirtti. Solak, "Öğrencilerimizin eksikleri giderilmiş okullarda eğitim görmelerini istiyoruz. Zaman içinde oluşan ihtiyaçları okul müdürleri bize bildiriyor. Bizler de eğitimde fırsat eşitliği ve sağlıklı çevrede öğrencilerin eğitim görmelerini sağlamak amacıyla okullarımıza ekiplerimizi gönderiyoruz" dedi.