İhtiyaç sahibi öğrenci ve gençler günlük gereksinmelerini bu merkezden karşılayarak önemli bir maddi külfetten kurtulurken, çeşitli gruplar da tesisten toplantı mekanı olarak yararlanıyor.

Rutin toplantılarını Gençlik Merkezi'nde gerçekleştiren İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları üyeleri, son toplantılarına Başkan Sındır'ı da davet ederek sağlanan imkanlar nedeniyle teşekkür edip plaket verdi. Toplantıya gençlerin yanısıra Dernek Genel Sekreteri Ramadan Gülen, Genel Sayman Enver Mutlu ve meclis üyeleri katıldı. Gençlik Kolları adına bir konuşma yapan Oktay Kanlıoğlu, "Hem bize hem de diğer gençlerin organizasyonları için bu merkezin kapıları açıldı. Bize büyük bir destek verilmiş oldu. Bu nedenle Bornova Belediye Başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da Gençlik Merkezi'nin sadece sosyal yardım amacıyla değil, sosyal ve kültürel bir mekan olarak da hizmet vermesini amaçladıklarını söyledi. Başkan Sındır, "Bu mekanın özgürce düşüncelerini dile getirebilen, Cumhuriyetimize ve onun ilkelerine sahip çıkan gençlerimize yararlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi