16 Haziran 2011'de Ankara'da aniden bastıran yağmur ve dolu hayatı felç etti. Çetin Emeç Bulvarı üzerindeki altgeçitte 3 araç mahsur kaldı. Balıkadamlar altgeçitte kurtarma çalışması başlattı. Dün benzer bir durum İzmir'de yaşandı.

'BALIKADAM' SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve işyerini su basarken, iletişimde aksaklıklar yaşandı, yollar Göle döndü, dereler taştı, vatandaşlar isyan etti. Ankara Büyükşehir Belediye Melih Gökçek, Twitter'dan CHP'yi 'Balıkadam' göndermesiyle eleştirdi.

"MELİH BEY BİZDEN İYİ BİLİR"


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gökçek'in eleştirilerini bir meslektaşı olarak kendisine yakıştıramadığını belirtti. Kocaoğlu açıklamasında "İzmir, özellikle denizin yükselmesi nedeniyle olağanüstü bir gün yaşadı. Böyle bir afet üzerinden prim yapmaya ve karşı tarafı karalamaya çalışmayı, bir meslektaşıma yakıştıramadım. Yerel yöneticiler kendi işine bakmalı. Ama laf söylemekse, elbette bizim de Sayın Gökçek'e söyleyeceğimiz çok şey var. Balıkadam kullanmayı Melih Bey bizden çok daha iyi bilir." dedi.

"SEVGİLİ KOCAOĞLU.."

Kocaoğlu'nun sözlerinden sonra geri adım atan Gökçek yaptığı açıklamada "Sevgili Kocaoğlu ben seni suçlamadım. CHP'deki yobazları suçladım. Afat her ilin başına gelir. Size de geçmiş olsun. Ama CHP'liler bundan ders çıkartıp bir daha Ankara'ya dil uzatmasın.Hangi altyapı olursa olsun afatla baş edilmez.Sen lafı CHP'lilere söyle" ifadelerini kullandı.