Konak Belediyesi yepyeni bir sosyal sorumluluk projesiyle vatandaşına dost ve sıcak sevgi elini uzatıyor.  ‘İzmir’e bir melek, aramıza hoş geldin bebek’ projesiyle Konak İlçe sınırlarında doğan bebeklerin ilk ihtiyaçları olan; bebek bezi, bebek bakım örtüsü, yeni doğan ıslak havlusu, nazar boncuğu, biberon, emzik, anneyi bilgilendirme kitapçığı, mama önlüğü ücretsiz gönderilecek. Anne ve babalar  bu mutlu günlerinde yalnız bırakılmayacak.

Doğum yapan  her aileye ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Gelir durumu ne olursa olsun ayrım yapmadan yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek tebrik etmek ve aramıza katılan meleklere minik hediyelerimizle ‘Hoş geldin bebek’ demek istiyoruz” dedi. 
“Edindiğimiz  bilgilere göre Konak sırlarında her ay 350-400 bebek dünyaya geliyor” diyen Tartan, yeni doğan her bebeğe ulaşılmak istendiğini belirterek yeni doğum yapmış herkesin veya yakınlarının  489 49 21 veya 444 35 66 numaralı telefonu arayarak bilgi vermelerini istedi.