Osmangazi ve Postacılar Semt Merkezlerinin açılışında konuşan Başkan Hasan Karabağ, “Şikayetler, sosyal yardım, burs, dershane ve yardım gibi müracaatlar alınacak. 12 kişi bir araya geldiğinde kurs açacağız. Semt Merkezlerinin belediye şubesi gibi düşünün ve sahip çıkın” dedi.

Semt Merkezi olmayan mahalle yok


Osmangazi ve Postacılar Semt Merkezileri’nin açılışları kalabalık vatandaş topluluğu önünde gerçekleşti. Yeni hizmete giren iki Semt Merkezi ile sayının 27’ye ulaştığını kaydeden Başkan Karabağ, “Bugün Semt Merkezi bulunmayan Mahallelerimizdeki Merkezlerin açılışlarını gerçekleştiriyoruz. Osmangazi Semt Merkezi’ni diğerlerinden ayıran bir özellik daha var. Burada yapılacak düzenleme ile Nikah da kıyılabilecek. Vatandaşlarımız evlilik gibi mutlu günlerinde de Osmangazi Semt Merkezi’ni kullanabilecekler” diyerek vatandaşlar müjdeyi verdi.

Semt Merkezleri birer belediye şubesi


Semt Merkezinde hazırlanan aşurenin başına geçen Karabağ bir süre vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttı. Postacılar Semt Merkezi açılışında konuşan Başkan Karabağ, “Bayraklı Belediyesi’nin her mahallede, hatta bazı mahallelerde ikişer tane Semt Merkezi ile temsil ediliyor. Diğer Semt Merkezlerinde olduğu gibi burada da şikayetler, sosyal yardım, burs, dershane ve yardım gibi müracaatlar alınacak. 12 kişi bir araya geldiğinde kurs açacağız. Her yıl bin 500 bayana el işi kursu veriyoruz. Zaman zaman benim de ziyaretlerim olacak. Belediyemiz Postacılar Halkının hizmetinde olacak. Semt Merkezimiz vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.