Tatillerini İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Bozdağ beldesindeki Bozdağ Kayak Merkezi'nde geçirmek isteyen binlerce vatandaş izdihama neden oldu.

Kayak merkezinden çıkıp Bozdağ beldesi ve çevresini gezmeye çalışan konuklar, kar ve kayak keyfi yaşamak isterken zor anlar yaşadı. Yüzlerce araba kayak merkezine ulaşmak için yoğun uğraş verirken bazı vatandaşlar kayak merkezine ulaşamadan geri dönmek zorunda kaldı. Okulların tatile girmesiyle birlikte rezervasyonların dolduğu kayak merkezine günübirlik ziyaret etmek isteyen İzmir, Aydın ve Manisa çevresinden gelen ziyaretçilerin bazıları kayak merkezine ulaşamadan geri dönmek zorunda kaldı. Kayak merkezine ulaşamayan günübirlikçi ziyaretçiler yol kenarlarında mola verip kartopu oynadılar.

Bozdağ Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Bozdağ'ın hafta sonunu dolu dolu geçirdiğini belirterek "Yarıyıl tatili nedeniyle çevre il ve ilçelerden çok sayıda konuğu ağırladık. Bozdağ Kayak Merkezi, Egeliler için bulunmaz bir fırsat. Havaların da iyi gitmesi nedeniyle hafta sonu çok sayıda konuk gelince izdiham yaşandı" dedi.