Kaza, dün akşam saat 18.15 sıralarında Buca İlçesi Evka 1 semti Yavuz Sultan Selim Caddesi Buca Arena Stadyumu karşısında meydana geldi. İçerisinde 6 kişinin bulunduğu Refik Nizam'ın (50) idaresindeki 35 DA 0389 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen içerisinde 2 kişinin bulunduğu 35 AS 0950 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 19 yaşındaki Yasin Saçınalp ile aynı araçtaki arkadaşı Gökhan Güney (19) ağır yaralandı. Saçınalp, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Hastanede tedavi altına alınan Güney'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Diğer otomobilin sürücüsü Nizam ile yolcular Güneş Nizam (46), Nükhet Kuru (21), Buket Nizam Tatlıer (22), Ecem Çağla Kuru (1), Rüzgar Refik Tatlıer (1) de hafif şekilde yaralandı. Hafif yaralılar hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri diğer otomobilin sürücüsünü tespit etmeye çalıştı. Refik Nizam ifadesi alınmak üzere Şehit Coşkun Erçin Ufuk Mahallesi Polis Merkezi'ne götürüldü.
Editör: Haber Merkezi