'Kadın Sesi Değmiş Şarkılar' konseptiyle sahneye çıkan Birsen Tezer, eserleriyle izleyenleri mest etti. İlginin yoğun olması üzerine salon dışına sandalyeler konularak konseri canlı kamera sistemiyle dışarıda kalanların izlemesi sağlandı. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da konseri izleyenler arasında yer aldı.
Cihan albümünden 'Çığlık Çığlığa' eserinde kanunun başına geçerek eşsiz bir müzik ziyafeti sunan Tezer'e salondakiler de büyük bir coşkuyla eşlik etti. 'Aşk bu değil', 'Balıkesir', 'Bilsen' gibi çok sevilen şarkılarını İzmirli müzikseverlerle birlikte söyleyen Tezer, konserin sonunda bir konuşma yaptı. Tezer, "İzmirlilere, Bornovalılara şarkılarımı söylemekten büyük keyif aldım. İzmirlilerle tekrar buluşmayı çok istiyorum" dedi.
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da Birsen Tezer'i İzmirlilerle buluşturmaktan büyük bir gurur duyduklarını belirterek, "Birsen Tezer bizlere çok keyifli bir konser verdi. Aynı zamanda bizim daha büyük salonlara ihtiyacımız olduğunu da birkez daha gösterdi. Bu ihtiyacı zaten bilidiğimiz için yeni kültür merkezleri yapıyoruz. Umarım en kısa zamanda Birsen Tezer'le tekrar daha büyük salonlarda buluşuruz" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi