Türk-İş 3. Bölge Temsilcisi Mustafa Kundakçı, yönetim kuruluyla birlikte Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı ziyaret etti.
40 yılı aşan süredir devam eden sendikal yaşamını noktalamadan önce bir veda ziyareti gerçekleştirdiğini dile getiren Kundakçı, "Bugüne kadar diyalog ve uzlaşma kültürünün çalışma hayatına yerleşmesi için çalıştım. İşçi sendikal hak ve özgürlüklerinden ödün vermeden demokratik mücadelemizi sürdürdük. Sendikal yaşamımı noktalarken her zaman İşçi Dostu Başkan kimliğini koruyan Hakan Tartan'la bir kez daha bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum" dedi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, buluşmanın vedadan çok vefa anlamına geldiğini ifade ederek, "Sadece Belediye Başkanı olarak değil, öncesinde parlamento yıllarında da her zaman ortak akıl ve dayanışmadan yana tavır aldım. Bu anlamda işçi ve memurlarımızla imza attığımız sözleşmelerde sadece İzmir'de değil Türkiye'de rekor rakamlara ulaştık. Bunu sağlamamızda hukuki ve ekonomik yaptırımlardan çok vicdani sorumluluklar ve emek veren, üreten insana duyduğumuz vefa etken oldu. Yıllarını sendikal mücadeleye adamış Mustafa Abimizle bugün bir araya gelişimizde de vedadan çok vefa duygusu ön planda" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi