CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün konuğu oldu. Baykal, ilçede gerçekleştirdikleri yatırım ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Kürüm'ü, çalışmalarından dolayı kutladı.

Baykal ve beraberindekiler, İzmir'in devam en önemli projelerinden biri olan ve tamamlandığında Karabağlar'da canlılığı arttıracak Uzundere Rekreasyon Alanı'nda incelemelerde bulundu. Bozyaka Pazar Yeri, Nazım Hikmet Parkı, Gıda Bankası'nda gerçekleştirdikleri projeleri de anlatan Başkan Kürüm, "Karabağlar'da, bir ilçe belediyesinin tek başına gerçekleştiremeyeceği projeleri hayata geçirdik. Projelerimizin büyük bölümünü ihale etmeden kendi kaynaklarımızla sürdürüyoruz. Bundan da büyük tasarruf sağlıyoruz. Trilyonluk projelerimizi, bedelinin 4'te birine mal ediyoruz. Hurda malzemeleri, taşı toprağı dahi çok iyi  değerlendiriyoruz. Bu yüzden adım Hurdacı Başkan'a çıktı. Kaynaklarımızı en doğru ve verimli şekilde kullanarak, Karabağlar için daha çok hizmet üreteceğiz. Taşeronu da ilçemize sokamayacağız" dedi.

Yatırımlar gurur verici

Karabağlar'da kısa sürede dev projelerin hayata geçirilmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten eski Genel Başkan Baykal, "Kaynaklarınızı çok doğru ve verimli kullanmışsınız, kısa sürede büyük işlere imza atmışsınız. Bu büyük bir başarı. Çok kısa süre sonra da bunların meyvelerini toplamaya, Karabağlar halkının hizmetine sunmaya başlayacaksınız. Karabağlar'daki olağanüstü çalışmalar, yatırımlar gurur verici" dedi.

Baykal ve beraberindekiler, Nazım Hikmet Parkı'ndaki Nazım Hikmet Heykeli'nin önünde fotoğraf çektirdi. Baykal, gezi süresince kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla kısa sohbetler etti, fotoğraflar çektirdi.

Editör: Haber Merkezi