Törende Bornova Belediyesi kamu alanında 'Yılın En Başarılı Ekibi Teşvik Ödülü'nü 'Yapıcılar İş Başında' ekibiyle kazandı. Kamu alanında 10 projenin yarıştığı etkinlikte ödül almaya hak kazanan tek belediye Bornova oldu. Yapıcılar İş Başında Ekibi, aldıkları ödülü Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'a teslim etti.

Yılın En Başarılı Ekibi Teşvik Ödülü'nü kazanan Bornova Belediyesi yarışmaya 3 ayrı projeyle katıldı. Yapı Kontrol Müdürlüğü'nün "Yapıcılar İş Başında", Parklar Müdürlüğü'nün "Ekipark", Planlama ve Proje Müdürlüğü'nün "Neoplan" ekipleri kamu kurumlarından katılan ekiplerle yarıştı. Toplam 10 projenin içinden kamu dalında 'Yılın En Başarılı Ekibi Teşvik Ödülü'nü Bornova Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü "Yapıcılar İş Başında" ekibiyle almaya hak kazandı.

Yaklaşık bir senedir ekipte mükemmellik çalışmaları yaptıklarını ve bütün müdürlüklerin kendi projelerini hazırlayarak önce kurum içinde birbirleriyle yarıştıklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, elde edilen başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yurttaşlara en iyi hizmeti verebilmek için KALDER ile birlikte bir yıl boyunca ekipte mükemmellik çalışmaları yaptıklarını dile getiren Sındır, "Belediyemiz içindeki tüm müdürlüklerimiz kendi projelerini hazırlayarak sunum yaptılar. Aralarından seçtiğimiz 3 proje ile KALDER'in ödülüne başvurduk. Yarışmanın sonunda Yapı Kontrol Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan 'Yapıcılar İş Başında' projemizle 'Yılın En Başarılı Ekibi Teşvik Ödülü'nü almaya hak kazandık. Bornova Belediyesi olarak bu ödülü kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu ödülü belediyemize kazandıran Yapıcılar İş Başında ekibimize teşekkür ediyorum. Bornova Belediyesi olarak yurttaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi