1-5 Mayıs İZMİR BOAT SHOW Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı

1-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Mast - Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı giriş ücreti tüm ziyaretçiler için 200 TL’dir.
Online biletinize fatura kesilmesi gerekmektedir. Fatura kesilmesi için gerekli bilgileri online ödeme ekranında bulunan bölüme girilmesi zorunludur.
Fuar hakkında detaylı bilgi için;
https://www.marinesaloontrade.com.tr/tr

Fg16412 Cgt5213 9182

1-5 Mayıs İAAF İZMİR ART & ANTIQUE FAIR - Sanat ve Antika Fuarı

IAAF İzmir Sanat ve Antika Fuarı bu yıl ilk defa İzmir’de düzenleniyor. Fuar, 1 – 5 Mayıs tarihleri arasında Gaziemir Fuar Alanı’nda ziyarete açık olacak. Türkiye’nin en büyük sanat fuarı olması hedeflenen IAAF İzmir’de sanat eserleri ve antika eşyalar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Ayrıca beş gün boyunca atölye çalışmaları ve seminerler izleyici ile buluşacak.
Geçtiğimiz yıllarda IAAF İstanbul ve Bodrum Art Fair’ın ardından bu yıl İzmir’de ilk defa düzenlenen Sanat ve Antika Fuarı’nı, Demos Fuarcılık Genel Koordinatörü Sabahattin Aslan’dan dinledik. Aslan, IAAF İzmir’in kentin kültürel ve ekonomik anlamda kalkınmasına önemli bir etken olabileceğini belirtti.

İzmir Art: Fuarın kapsamından ve özelliklerinden bahsetmek ister misiniz?
Demos Fuarcılık Genel Koordinatörü Sebahattin Aslan: İzmir Sanat ve Antika Fuarı, bu yıl ilk defa düzenleniyor. Fuarda Türkiye’nin en önemli klasik, modern ve çağdaş sanatçılarının eserleri yer alıyor. Fuarın açılışını ülkemizin değerli caz, piyanist ve beste sanatçısı Kerem Görsev’in konseri ile gerçekleştiriyoruz. Fuara yaklaşık bin 500 sanatçı on bine yakın sanat eseri ile katılım sağlıyor. Fuarda günümüz sanatçıları ile birlikte geçmişte yaşayan sanatçılarımızın da eserleri yer alacak. IAAF İzmir’de binlerce antika objeden ve mobilyadan oluşan bir antika bölümü yer alıyor.

detaylı bilgi için;

https://www.izfas.com.tr/fuar-takvimii-tr?yy=2024&ym=05

Sanat Ve Antika Fuari 1

4-5 Mayıs İZMİRCON -COSPLAY FUARI - 

4-5 Mayıs tarihlerinde fuarizmir de düzenlenecek olan İzmir Con’24 için geri sayım başladı!
Alt kültür tutkunlarını buluşturacak bu muhteşem etkinlik için hazır olun. Wargame’in heyecanını yaşamak isteyenlerden, FRP dünyasının içine dalıp maceralara atılmak isteyenlere, kutu oyunlarının heyecanını yaşamak isteyenlerden, en muhteşem cosplay kostümleriyle göz kamaştırmak isteyenlere kadar herkes için bir şeyler var! Katılımcılar için paneller, yarışmalar, atölye çalışmaları ve daha fazlası sizi bekliyor.
detaylı bilgi için;
https://izmircon.crd.co/
Oyun Tutkunlarini Buluşturan Game X 2022 Başladi Pp1Iiqznxey9Rja8Q5Pulz9Ndmhn8Ae28I3Z4Mx0B8

9-11 Mayıs WENERGY CLEAN ENERGY EXPO - Temiz Enerji Teknolojileri Fuar ve Konferansı

Tarih: 09-11 Mayıs 2024
Yer: Fuar İzmir
Hall: A Hall
Ziyaret Saatleri: 10:00 - 18:00
Fuar Periyodu: Yılda Bir Kez
İZFAŞ | EFOR | BİFAŞ
detaylı bilgi için;

https://wenergy.com.tr/tr/

1570003671

23-25 Mayıs OLIVTECH - Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı

Mutfak Şovları
Ünlü şeflerin hazırlayacağı zeytinyağlı yemeklerin şova dönüşeceği sahnede, ziyaretçilerimiz Ege’nin lezzetlerini tatma imkânı bulacak.
Söyleşiler
Fuar ziyaretçilerinin akademisyenler, gazeteciler, tadım uzmanları, araştırmacılar, gastronomi dünyasının tanınmış yüzleri ve sektörün önde gelen isimleriyle bir araya geleceği sahnede, zeytin ve zeytinyağına dair merak edilenler konuşulacak.
Zeytin ve Zeytinyağı Tadım Alanı Katılımcı firmaların zeytin ve zeytinyağlarının yer alacağı tadım alanında; fuar ziyaretçilerimiz Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin anlatımı ile sofraların olmazsa olmazı zeytin çeşitlerini ve farklı sıkım teknikleriyle elde edilen zeytinyağlarını deneyimleyebilecekler.
Zeytinyağı Müzayedesi
İBB tarafından yerel üretici ve kooperatiflerin ürünlerinin satışa sunulacağı müzayedede, zeytinyağının ne kadar kıymetli olduğu bir kez daha ortaya konulacak.
detaylı bilgi için;
https://olivtech.izfas.com.tr/URL

Saglikli Fuarlar Gurme Izmir Ile Yenileniyor 942607

23-26 Mayıs İZMİR KAHVE FUARI - Kahve, Kahve Dükkanı Ekipmanları ve Sarf Malzemeleri Fuarı 

42 Ülke ve 61 İlden Ziyaretçi
İzmir Kahve Fuarı ilk yılında 42 ülkeden ve yurt içinde 61 ilden ziyaretçilerini ağırladı.
Almanya’dan Rusya’ya, Ürdün’den Birleşik Krallık’a, Adana’dan Çanakkale’ye, Kocaeli’nden Eskişehir’e farklı ülke ve bölgelerden gelen katılımcılarımız ziyaretçilerini ağırladı.
Teknoloji ve Yenilikler
Kahve endüstrinin en yenilikçi, son teknoloji ürünlerini ve ekipmanlarını inceleyebilir, özel kahveleri mevcut iş planlarına entegre etmeyi öğrenebilir ve fuar alanında yüz yüze kolayca satın alma kararlarınızı verebilirsiniz.
Farklı İklimlerin Ortak Zevki
Kahve, Kahve Dükkanı Ekipmanları ve Sarf Malzemeleri Fuarı, sektör profesyonelleri için olduğu kadar kahve meraklıları için de buluşma noktası olacak.
detaylı bilgi için;
https://www.kahvefuari.com/

"Birilerine Yol Açmak Onu Çok Mutlu Ediyor" "Birilerine Yol Açmak Onu Çok Mutlu Ediyor"

Izmir Kahve Fuari Na Buyu 9937

Kaynak: haber merkezi