İzmir’de bir okul bahçesindeki palmiye ağacını ateşe veren gençlerin, alevlerin önünde fotoğraf çektirip olayı alkışladığı görüntüler sosyal medyada tepki topladı. Vatandaşlar, görüntülerde yer alan kişilerin tespit edilerek haklarında işlem yapılması için emniyet güçlerine çağrıda bulundu.
Sosyal medyada yayılan görüntülerde, gençlerin palmiye ağacını ateşe verdiği, ardından alevlerin önünde poz verdiği ve olayı alkışlarla kutladığı görüldü.
Görüntülerin yayılmasının ardından çok sayıda vatandaş, Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek şüphelilerin tespit edilmesini ve cezalandırılmasını istedi.
Olayın hangi okulda ve ne zaman gerçekleştiğine ilişkin kaynak metinde bilgi yer almadı. Şüphelilerin kimliklerinin belirlenip belirlenmediğine veya olayla ilgili resmî bir işlem yapılıp yapılmadığına dair de açıklama bulunmuyor.





