İZMİR EKSPRES

Kanseri de TEOG'u da yendi

Abone Ol


"KURTULUYORUM, UMARIM TEKRARLAMAZ"


Evde, Türkçe, İngilizce, Matematik, İnkılap Tarihi, Fen, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden eğitim aldığını söyleyen Pelin, "TEOG sınavına gayet sıkı bir şekilde hazırlandım. TEOG sınavında tam hastalığımın yoğun olduğu devrede 120 sorudan 8 yanlış yaptım. Kesinlikle ne olursa olsun, hayatta başına ne gelirse gelsin ileride pişman olmamak için vazgeçmemek gerekir. Benim de başıma ilk defa geldi. Ancak mücadele ettim. Şimdi ışın tedavisi görüyorum. Bu tedavi de 31 Mayıs'ta son bulacak. Artık aylık tedaviye geçeceğim. Kurtuluyorum, umarım tekrarlamaz" diye konuştu.
 

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI


Hastalıkla mücadele ve girdiği sınavda başarılı olan Pelin Gündür, uzun süre sonra, okuduğu Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu'na giderek mezuniyet törenine katıldı. Tören öncesi çok heyecanlı olduğunu belirten Pelin. "Kalbim çıkacakmış gibiydi. Benim için çok güzel bir anı olacak. Bu kadar zaman dışarıya çıkamayıp okula gidemedikten sonra çok güzel oldu. Arkadaşlarımı, okul müdürümüz Hüseyin Yaldız'ı özlemiştim" dedi.

Torunu ile gurur duyduğunu belirten anneannesi Hatice Taşdemir de Pelin'i hiç yalnız bırakmadıklarını, eğitiminin çok iyi geçtiğini ve onunla gurur duyduklarını belirtti.