Bademler’de Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı
Bademler’de Cumhuriyet’in 103. yılı coşkuyla kutlandı
İçeriği Görüntüle

Nevşehir'in Göreme beldesinde aşırı yağış nedeniyle peribacasından kopan kayaların altında kalarak hayatını kaybeden gazeteci Fatih Eray Tuna ve eşi Begüm Çetinkaya Tuna, Sakarya'da düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi.

Olayda 3 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenler arasında Geyve Medya imtiyaz sahibi gazeteci Fatih Eray Tuna ve muhasebeci eşi Begüm Çetinkaya Tuna da bulunuyordu.

 <a class='keyword-sd' href='/kapadokya/' title='Kapadokya'>Kapadokya</a>'da peribacası kayası altında ölen gazeteci ve eşi Sakarya'da defnedildi

Kapadokya'daki olayda 3 kişi hayatını kaybetti

Nevşehir'in Göreme beldesinde, aşırı yağışların ardından tüf kaya yapısına sahip peribacalarından birinden kopan kaya parçaları çevrede bulunan kişilerin üzerine yuvarlandı.

Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Yaşamını yitirenler arasında gazeteci Fatih Eray Tuna ile eşi Begüm Çetinkaya Tuna da yer aldı.

Kapadokya'da peribacası kayası altında ölen gazeteci ve eşi Sakarya'da defnedildi

Cenaze töreni Adapazarı'nda düzenlendi

Fatih Eray Tuna ve Begüm Çetinkaya Tuna için Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki Orhan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Sakarya Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Sakarya milletvekilleri Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya ve Ali İnci, Yeni Parti Sakarya Milletvekili Ayça Taşkent, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçe belediye başkanları, Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kapadokya'da peribacası kayası altında ölen gazeteci ve eşi Sakarya'da defnedildi

Farklı mezarlıklara defnedildiler

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazları sonrasında gazeteci Fatih Eray Tuna'nın cenazesi Geyve Merkez Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Begüm Çetinkaya Tuna ise Sapanca Yanık Kurtköy Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak: Haber Merkezi