Fenerbahçe’de Konyaspor deplasmanında alınan 1 puanın ardından lider Galatasaray ile puan farkı 6’ya yükseldi. Puan farkının açılması ile sarı lacivertli ekip şampiyonluk yolunda ciddi yara aldı. Ligin 37’nci haftasında Galatasaray deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe’de, olası bir puan kaybında Galatasaray’ın şampiyonluğuna bir kez daha şahit olacak.

PUAN FARKI 6 OLDU

Ligin 34’üncü haftasında Sivasspor ile uzatmalarda yediği penaltı golüyle 2 puan kaybeden Fenerbahçe, bir sonraki hafta sahasında oynadığı derbi maçta Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı lacivertliler şampiyonluk yolundaki rakibi Galatasara'ın Sivasspor'u 6-1'le geçtiği 36’ncı haftada deplasmanda bu kez Konya'ya iki puan kaptırdı. Kanarya'nın Konyaspor ile golsüz berabere kalmasıyla Galatasaray'la olan puan farkı 6'ya çıktı.

FATURA KARTAL’A KESİLDİ

Konyaspor maçındaki puan kaybının ardından kamera karşısına geçen teknik direktör İsmail Kartal’ın basın toplantısına basın mensuplarından katılımın az olması ve Kartal’ın soru almaması gözlerden kaçmadı. Kartal toplantıda bütün sorumluluğu üstlenirken, yönetim tarafında da faturanın İsmail Kartal’a kesildiği iddia edildi.

TADIC’TEN AÇIKLAMA

Karşılaşmanın 81’inci dakikasında Serdar Dursun’un oyuna girmesiyle oyundan alınan Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı Dusan Tadic ise karşılaşmanın ardından, “Bu maçtan önce şampiyonluk bizim elimizde değildi. Puan kaybından sonra ise şampiyonluk çok zor” ifadelerini kullandı.

JOACHİM LÖW İDDİASI

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ, Fenerbahçe teknik direktörlüğü için İsmail Kartal'ın yerine düşünülen ismi duyurdu. Sarıdağ katıldığı canlı yayında, Alman teknik direktör Joachim Löw'ün Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olabileceğini ifade etti.

“FENERBAHÇE FORMASI GİYMİŞ TÜRK ANTRENÖR OLABİLİR"

Sarıdağ, "Güvendiğim birisi seneye Löw, "Fenerbahçe'ye gelirse şaşırma. Yanına Fenerbahçe'de forma giymiş Türk bir antrenör gelebilir. Löw'den sonrasına hazırlamak için' dedi" ifadelerini kullandı.

Coordinat Yapı, Pınar Karşıyaka'nın yeni forma sponsoru oldu Coordinat Yapı, Pınar Karşıyaka'nın yeni forma sponsoru oldu

26 YIL ÖNCE GELMİŞTİ

61 yaşındaki dünya şampiyonu teknik adam 1998-1999 sezonunda Fenerbahçe'de görev yapmıştı. Löw, sarı lacivertli takımın başında 38 maça çıkarken 24 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyet elde etti.

Editör: Adnan Karabulut