Lady Gaga, Avrupa Turnesi'nin ilk konserini İstanbul İTÜ Stadyumu'nda verdi. Konsere 21.30'da başlayan Gaga, 2 saat sahnede kaldı. Gaga'yı izlemeye 25 bin kişi gitti. Gaga en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Gaga, en popüler şarkıları arasında sayılan Alejandro, Bad Romance, Poker Face, Born This Way ve son albümünden dinlenme rekorları kıran G.U.Y şarkılarını seslendirdi.  Sahnede sık sık hayranlarına seslenen Gaga, "İstanbul sizi çok seviyorum", "Türkiye eğlenmeye hazır mısınız?" diye seslendi.
Gaga'nın çılgın şovlarına sahne olan konsere bir çok ünlü isim de katıldı.


KOSTÜMÜNÜ SAHNEDE DEĞİŞTİRDİ

Gaga, konserde şarkı geçişi sırasında sahnede kostümünü değiştirdi. Yarı çıplak sahnede kalan Lady Gaga hayranları çığlık çığlığa o anları izledi. Kostümünü değiştiren Gaga, en sevilen şarkılarını seslendirmeye devam etti.
Lady Gaga, sahnede hayranlarına mesaj vermeyi de unutmadı. Gaga, eşcinsellere yapılan saldırıları kınadı ve eşcinsel hayranlarına "Sizler çok özel insanlarsınız. Sizi çok seviyorum" diyerek seslendi.

Sahneye çıkarttığı bir hayranıyla şarkı söyleyen Gaga, bir hayranının sahneye fırlattığı oyuncak ayının içindeki mektubu okuyunca da duygulandı. Konsere yine Gaga'nın çılgın kostümleri damga vurdu. Gaga, renkli kıyafetleri ve dansçılarla sergilediği performansla göz doldurdu.

Editör: Haber Merkezi