Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Akhisar Belediyesi'nin işbirliğiyle, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği konseri, sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Akhisar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun sahne aldığı etkinlik, zarif şarkılar ve güçlü yorumlarla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Aydın su kesintisi sorgulama ekranı 16 Ocak 2025: Kuyucak'ta su kesintisi var mı? Aydın su kesintisi sorgulama ekranı 16 Ocak 2025: Kuyucak'ta su kesintisi var mı?

Türk Sanat Müziğinin en güzel eserleri Manisa’da seslendirildi

Türk Sanat Müziği severler, şef Mehtap Gönüldaş yönetimindeki koronun ve solistlerin performansıyla büyülendi. Konserde, Türk Sanat Müziği'nin en seçkin eserleri seslendirildi. İzleyiciler, güçlü vokaller ve zarif melodilerin bir araya geldiği bu muazzam performanstan büyük keyif aldı. Manisalı sanatseverler için hafızalardan silinmeyecek bir gece haline gelen konser, adeta bir müzik şöleni oldu.

Manisa’da Türk Sanat Müziği Şöleni (6)

Akhisar Belediye Başkanı’ndan büyük teşekkür

Konserin sonunda sahneye çıkarak bir konuşma yapan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, etkinliğin gerçekleştirilmesinde büyük katkı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e teşekkürlerini iletti. Dutlulu, “Seçim öncesi verdiği sözü tutarak bu harika geceyi organize eden Ferdi Zeyrek Başkanımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu gün bize verdiği sözün gerçeğe dönüştüğünü görmek çok mutluluk verici. Umarım gelecekte daha büyük etkinliklerde tekrar bir araya geliriz,” dedi.

Manisa’da Türk Sanat Müziği Şöleni (10)

Türk Sanat Müziği ile büyülenmiş Manisa

Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleşen bu unutulmaz gece, Manisalı sanatseverler için önemli bir kültürel etkinlik olarak hafızalarda yer etti. Türk Sanat Müziği’nin zarif ve derinlemesine duygular barındıran eserleriyle gerçekleştirilen bu konser, sadece bir müzik performansı değil, aynı zamanda şehrin kültürel zenginliğine katkı sağlayan özel bir anı olarak öne çıktı.

Manisa’da Türk Sanat Müziği Şöleni (3)

Muhabir: Ebru Nur Akgün