İzmir’in Menemen ilçesinde düzenlenen 16. Uluslararası Emiralem Çilek Festivali, ikinci gününde de yoğun katılımla devam etti. Menemen’de akşam saatlerinde etkili olan yağışa rağmen festival alanını dolduran binlerce kişi etkinliklerden ayrılmadı.
Emiralem’de bu yıl uluslararası boyutta gerçekleştirilen festival, İzmir’in yanı sıra çevre illerden gelen ziyaretçileri de ağırladı. Festival alanındaki stantlar ve konser programı gün boyunca yoğun ilgi gördü.
Festival alanında binlerce ziyaretçi ağırlandı
Festival kapsamında kurulan binden fazla stantta başta çilek olmak üzere çeşitli ürünler ziyaretçilerle buluştu. Gün boyu süren etkinlikler, ailelerden gençlere kadar geniş bir katılımcı kitlesini bir araya getirdi.

Emiralem Çilek Festivali, Menemen’in yerel üretimini ve sosyal yaşamını buluşturan önemli organizasyonlardan biri olarak öne çıktı.
Yağmur konser coşkusunu durduramadı
Akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış nedeniyle konser alanında teknik risk değerlendirmesi yapıldı. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ın programın sürdürülmesi yönünde karar verdiği bildirildi.
Kararın duyurulmasının ardından festival alanındaki katılımcılar alkışlarla karşılık verdi.

Başkan Pehlivan gençlere seslendi
Sahneye çıkarak gençlere hitap eden Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Kıymetli gençler, yağmur altında bile sizlerle birlikte olmak ne güzel. Yağmur da yağsa gök de gürlese ben bu gençlerden ayrılmam. Ben bu gençliği asla yalnız bırakmam.” dedi.

Pehlivan ayrıca belediyenin spor ve kültür sanat kurslarına ilişkin bilgi paylaşarak gençlere yönelik projeleri anlattı.
Murat Boz binlere konser verdi
Gecenin finalinde sahneye çıkan Murat Boz, sevilen şarkılarını festival alanını dolduran binlerle birlikte seslendirdi. Katılımcılar konser boyunca sanatçının şarkılarına eşlik etti.
Festival programında Girift Band, Okan Bear ve Royal de performans sergiledi.






