Apple'ın Yeni CEO'su John Ternus mu Olacak? Sosyal Medyada Fırtına Koptu! Apple'ın Yeni CEO'su John Ternus mu Olacak? Sosyal Medyada Fırtına Koptu!

Ülkemizde 9 yıldır hizmet veren Monster, siz oyun tutkunlarına kendi oyun bilgisayarınızı toplayabilme olanağı sağlıyor. Böylelikle, diğer marka bilgisayarların size sunduklarıyla yetinmek yerine, kişisel görüş ve deneyimlerinizi de hesaba katabileceğiniz bir oyun bilgisayarı seçme şansına sahip oluyorsunuz. Monster, en özel bilgisayar serilerini hazırlarken, sizlerin seçim sürecinde izlediğiniz yolu göz önüne alıyor ve sizden aldığı ilhamla ortaya, oyun meraklılarının sahip olmak için can atacakları kalitede bilgisayarlar çıkartıyor.

Fiyat/Performans Canavarı Bir Oyun Bilgisayarı

Bilindik bilgisayar markalarının, en iddialı oyun bilgisayarlarından daha performanslı bilgisayarlar üreten Monster, fiyat açısından da bu firmalara nazaran cep dostu bir skalaya sahip. Kullanıcısına, en üstün teknolojiyi, en uygun fiyata sunmayı amaçlayan Monster; Nvidia, Intel, Microsoft, Seagate, Kingston gibi uluslararası bileşen ve yazılım üreticilerinin ürünlerini kullanıp, kar payını alt seviyede tutarak bu hedefine ulaşıyor. Ayrıca, sürekli artan prestijini, marka değeri adı altında fiyatlarına yansıtmıyor oluşu da Monster’i diğer firmalardan farklı kılıyor.
 


Bütçenize uygun ve tartışmasız en iyi oyun bilgisayarı olan Monster’a sahip olmanın ayrıcalığı bu kadarla da bitmiyor. Son teknoloji ve eğilimleri yakından takip ederek kendisini güncel ve günün ötesinde tutan Monster, piyasadaki oyun bilgisayarlarında görmüş olduğunuz donanımları yıllar önce ürettiği bilgisayarlarında kullanmış oluyor. Bu durum Monster’in, zamanın ötesinde ve tam bir fiyat/performans canavarı olarak tanımlanmasını beraberinde getiriyor.

Kusursuz Donanımıyla Emsalsiz Bir Oyun Bilgisayarı

Monster bilgisayarın ürün portföyünde öylesine güçlü oyun bilgisayarları var ki inceleyenler, bu bilgisayarları, yalnızca dünyanın en zengin kişilerinin kullanabileceği izlenimine kapılabiliyor. Oysa Monster aynı segmentte yer alan diğer oyun bilgisayarlarına kıyasla çok daha bütçe dostu bilgisayarlar sunuyor. Bütün bilgisayarları ile emsalsiz bir çeşitliliğe sahip olan Monster, en kaliteli ve en doğru ürünleri, esnek modelleme seçenekleri ile sunmayı ilke ediniyor. Kusursuz bir oyuncu bilgisayarı için olmazsa olmaz, donanım, klavye ve ekran uyumuyla da gerçek oyuncuları kendisine hayran bırakmayı başarıyor. En kıdemli oyun ustalarını bile oyun oynamaktan soğutacak; kasma, donma, ısınma, grafik ve piksel kaybı gibi problemleri sıfıra indiren Monster, olası bir sorun anında en doğru ve en çabuk çözüm mottosunu benimsiyor.

Böylece, bugüne kadar sahip olduğunuz bilgisayarlarda, iç geçirerek “Keşke klavyeyi aydınlatmalı yapsalardı!” tarzındaki serzeniş cümleleri, mevzubahis Monster olduğunda yerini “Keşke daha önce bir Monster oyun bilgisayarı alsaydım!” cümlesine bırakıyor. Geçmiş oyun bilgisayarlarınızda standart olarak kullanılan ve çok kısa bir süre sonra işlevini yitiren soğutma araçları, Monster oyun bilgisayarlarında adeta bir sanat eseri edasıyla kullanılıyor ve satın almanızın ardından yıllar geçse bile etkinliklerini sürdürüyor. Oyun severler bu sayede en güncel oyunları, en yüksek ayarlarda bile ani düşüşler, kasmalar ve donmalar yaşamadan oynayabiliyor.

Öyle ki; oyun tutkunlarının beklentilerini karşılayan bilgisayarlar üretmek bir Monster için asla yeterli görülmüyor. Kendine has metotlarda ürettiği ve beklenilen de iyi olan oyun bilgisayarlarını, satış sonrası hizmet anlayışı ile taçlandırarak kullanıcıları üzerinde büyüleyici bir etki bırakıyor. Siz de en özel Monster oyun bilgisayarları ile tanışmak ve yaşayabileceğiniz en üst düzey oyun oynama deneyimini tatmak isterseniz, http://www.monsternotebook.com.tr adresinden veya mağazasından emsalsiz Monster ürünlerine ulaşabilir, bir oyun bilgisayarıyla ilgili merak ettiğiniz her konuda yanıt bulabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi