Geçtiğimiz yıl kasım ayında, 2020, 2021 ve 2022 yıllarında 79 mağdurun dolandırıldığı soruşturma kapsamında tutuklanan Nihal Candan, "suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Bu süreçte cezaevine giren Candan, burada yaşadığı zorluklar nedeniyle psikolojik olarak derin bir bunalıma girdi.

Moda dünyasının tanıdık isimleri olan Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin tutuklanması moda camiasında büyük yankı uyandırmıştı. Ancak Nihal Candan'ın cezaevindeki protestosu, bedensel sağlığını ciddi şekilde etkiledi. Kilo kaybı ve anoreksiya hastalığı yaşayan Candan'ın durumu, yakın çevresini endişelendiriyor.

"Cennete gitmek istiyorum"

Futbol dünyasını dolandıran banka müdürü Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalan kardeşlerden Nihal Candan, psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Daha önce anoreksiya hastalığıyla mücadele eden ve tedavi gören Nihal Candan, cezaevindeki protestosu nedeniyle yemek yemeyi reddedince kilo kaybı yaşadı ve 37 kiloya kadar düştü. Anoreksiya nevroza teşhisi konulan Candan'ın, acil bir şekilde tedavi edilmesi gerektiğini belirten Avukat Kasım Ergün, "Nihal tutuklanmasına isyan edip yemek yememeye başladı ve bu durum kalıcı bir hal aldı. Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor. Hastaneye sevki için cezaevi idaresine başvurduk" İfadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe kaza yaptı! | Polis aracına çarptı Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe kaza yaptı! | Polis aracına çarptı

Çocuklarının sağlık durumundan endişe duyan Umut Candan ile Hakan Candan ise kızlarının acilen tedavi altına alınması gerektiğini söyledi.

Kaynak: HABERLER.COM