Onur Akın’dan CHP krizinde dikkat çeken açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kurultay kararı sonrası yaşanan liderlik tartışmaları sürerken sanat dünyasından dikkat çeken bir açıklama geldi. “Geliyor Kılıçdaroğlu” adlı seçim şarkısıyla bilinen sanatçı Onur Akın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla tarafını net biçimde ortaya koydu.

“Meşru başkan Özgür Özel’dir” dedi

Onur Akın, yaptığı açıklamada CHP’de mevcut yönetimin yanında olduğunu belirterek, “Meşru başkan Özgür Özel’dir. Sonuna kadar yanındayım” ifadelerini kullandı.

Bu açıklama, CHP Genel Merkezi’nde gün boyu süren tahliye gerilimi, polis müdahalesi ve parti içindeki liderlik krizinin gölgesinde geldi.

Siyasi gerilim sürüyor

Ankara’da CHP Genel Merkezi çevresinde yaşanan gelişmelerin ardından parti içindeki görüş ayrılıkları kamuoyuna daha görünür hale geldi. Kemal Kılıçdaroğlu cephesi mahkeme kararının uygulanmasını savunurken, Özgür Özel ve destekçileri süreci siyasi müdahale olarak değerlendiriyor.

Sanatçı Onur Akın’ın açıklaması da bu süreçte kamuoyunda yankı uyandıran destek mesajları arasına katıldı.

İZTO Başkanı Özgener: Büyüme değil ayakta kalma mücadelesi veriyoruz
İZTO Başkanı Özgener: Büyüme değil ayakta kalma mücadelesi veriyoruz
İçeriği Görüntüle

Gözler yeni gelişmelerde

CHP’de yaşanan yönetim krizinin nasıl sonuçlanacağı merak edilirken, siyasi isimlerin yanı sıra kamuoyunda tanınan isimlerden gelen açıklamalar da tartışmaları büyütüyor.

Kaynak: Haber Merkezi