Çikolata dünyasının önde gelen markalarından biri olan Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir tüketici tarafından paylaşılan küflü çikolata içeren bir fotoğrafa verdiği tepkiyle gündeme geldi. Sosyal medya platformunda, markanın ürettiği çikolatanın küflendiğine dair bir paylaşım yapılmasının ardından, Tunaoğlu'nun verdiği yanıt geniş bir tepkiyle karşılandı.

Türk Hava Yolları, Kabin Memuru Alımı Yapıyor Türk Hava Yolları, Kabin Memuru Alımı Yapıyor

Tunaoğlu, tüketiciye verdiği cevapta sorunu hafife aldığı ve müşteri endişelerine yeterince önem vermediği eleştirilerine maruz kaldı. Bu olayın ardından Patiswiss CEO'su, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifasını duyurdu.

Tunaoğlu yaptığı açıklamada, "Her şeyin önüne koyduğum tüketicilerimizden birini, hatalı bir cevapla üzdüm. Özellikle her geçen yıl kadın istihdamını artırmayı, iş hayatındaki eşitliğini savunmayı kendine misyon edinmiş biri olarak hemcinsime vermiş olduğum hatalı cevabın savunması olmayacağını elbette biliyorum. Bu yaptığımın çok yanlış bir davranış olduğunu kabul ediyor, yaşanan bu tatsız hadise nedeniyle başta kendisinden sonrasında da tüm tüketicilerimizden ve değerli kamuoyundan samimi bir şekilde özür diliyorum. Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Görev değişikliği yönetim kurulunun kararıyla hızlıca ilan edilecektir” Şeklinde konuştu.

Kaynak: dünya.com