Bodrum katında atış poligonu bulunan binada sıkışan barut gazından çıkan yangın, kâbus dolu anlar yaşattı. Kısa sürede, alevler 5 katlı binanın ikinci katına kadar ulaşırken, polis ve sivil personelden oluşan yaklaşık 50 kişinin içerde olduğu binaya itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Ölenlerin biri MİT’ten



100’e yakın itfaiyeci ve polisin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1.5 saat sonra söndürüldü. Ancak MİT görevlisi Aytekin Yapar, Trafik Şube’de görevli polis memuru Halil İbrahim Şeker ile Polisevi’nin sözleşmeli aşçısı Fecri Çelik’in dumandan boğularak can verdikleri belirlendi. Yaralı 12 kişiden 2’sinin Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındığı, 10’unun ise Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı açıklandı.

Kurban Bayramı Ne Zaman? Resmi Tatil Tarihi ve Detayları Kurban Bayramı Ne Zaman? Resmi Tatil Tarihi ve Detayları


Yangında emniyet personeli Ali Kaya, Ramazan Demirel, Ramazan Tezcan, Osman Orhan Çetin, Bayram Öz, Jale Kılıç, Hakan Behiç, Taner Alan, Gamze Şahin, Dürdane Çoban, Zeynep Aybüke Özcan ve Füsun Yalçın yaralandı. Kurtarma çalışmalarına katılan 2 polis ile 4 itfaiye eri de dumandan zehirlenip tedaviye alındı.

Editör: Haber Merkezi