Paykasa kart hem kolay kullanımı hem de güvenilir ve ucuz olması nedeniyle çoğu kişi kullanıyor. Paykasa kart ile yapacağınız alışverişler normal bir kartla yapacağınız alışverişlerden daha ucuza geliyor ve böylece bütçenizin korunmasına da yardımcı oluyor. Ayrıca paykasa kart sanal bir kart olduğu için yanınızda taşıyamıyorsunuz. Böylelikle çalınma veya kaybolma durumları da yaşanmıyor. Paykasa kart ile yapacağınız alışverişler daha hızlı oluyor. Paykasa kart CVV kodu, son kullanım tarihi vb. bazı bilgilere ihtiyaç duymaz. Sadece 16 haneli kart numarası ve kart şifresi ile alışveriş yapabileceğinizi paykasa kart alışverişlerinizi anında ve kolayca yapmanıza da olanak sağlayan muhteşem bir karttır.

Paykasa kartı bir süre kullanıp daha sonra iptal ettirmek istiyorsanız ne yapacaksınız? İptal ettirmek aslında olumsuz bir seçimdir çünkü paykasa kart en avantajlı kartlardan birisidir. Fakat yine de iptal ettirmek isteyenler için sürecin nasıl olduğunu anlatalım.

Paykasa kartı aldığınız site yetkilileri ile tekrar iletişime geçip kartınızı iptal ettirmek istediğinizi beyan edin. Yetkililer size birkaç soru sorabilir, neden iptal ettirmek istiyorsunuz vs. sorulara cevap verdikten sonra artık iptal işlemi başlamış olur. Yetkililer gerekli işlemleri yaparlar ve sizin bir şey yapmanıza gerek yoktur. Kartın iptal süresinin ne kadar olacağını yine yetkililer size söylerler ve o tarih içerisinde kartınız iptal olur.

Eğer paykasa kartınızın içerisinde kuponlar bulunuyorsa yine kuponlarınızı bozdurabilir ve paranızı kuruşu kuruşuna geri alarak hiç bir kayıp yaşamazsınız. Sürecin ardından artık paykasa kartınız kullanıma kapatılır. Tekrar açmak isterseniz yetkililere haber verebilirsiniz. Tekrar kartınızı açtırmak istiyorsanız bu bazı durumlarda gerçekleşmeyebilir. Çünkü kartınız iptal olduktan sonra bilgileri otomatik olarak değişir, bu yüzden sizlere yeni bir kart numarası ve şifresi verilir. Bu sayede sizlerde alışverişlerinizi yine hızlı ve kolayca yapar, ucuz paykasa ile alışverişin keyfini doyasıya çıkartırsınız.
Editör: Haber Merkezi