Bank Asya 1. Lig'in 27. haftası kapanış maçında düşme hattından uzaklaşmak isteyen Adanaspor'la karşılacak olan Denizlispor, rakibini mağlup ederek, 7 Kasım'dan bu yana sahasındaki 3 puan hasretine son vermeye çalışacak.
Yeşil-Siyahlılarda, sakatlıkları bulunan İsmail Konuk, İsmail Baydil, Ali Helvacı ve kaleci Evren'in yanı sıra ülkesinin milli takım kadrosunda bulunan Beninli savunma oyuncusu Koffi'nin forma giyemeyeceği maç, ev sahibi takımın kendi sahasında 4 ayı aşkın süredir kazanamaması sebebiyle ayrı bir önem taşıyor.
Kendi sahasında en son galibiyeti 7 Kasım 2010'daki 11. hafta karşılaşmasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'a karşı tek golle alan Horozlar, iç sahada puan kaybetme fobisini üzerinden atmak istiyor.
Denizlispor Teknik Direktörü Serhat Güller, önlerinde Adanaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Samsunspor maçlarından oluşan çok kritik bir dönem olduğunu belirterek, "Bu maçlarda alacağımız sonuçlar çok önemli. Özellikle Adanaspor karşısında alınacak bir galibiyet, haftalardır süren iç sahadaki psikolojik olumsuzluğu
bitirecek ve ondan sonraki haftalar için büyük moral olacak" dedi.
 

Editör: Haber Merkezi