Ayşe Özyılmazel(33) 10 ay önce, eşinden yeni boşanan ünlü reklamcı Ali Taran(60) ile şaşırtan evliliğinin ardından şimdi de sürpriz bir kararla boşanmak için mahkemeye başvurdu. Bir süredir aralarının bozuk olduğu gündeme gelen çiftten Ayşe Özyılmazel, iddiaları yalanlamıştı. Ancak Özyılmazel geçen haziran ayında eşi Ali Taran’ın 21 yıllık eşi Selma Ann Desmond’tan boşandığı Bakırköy Adliyesi’nde bu kez kendisi boşanmak için dava açtı. Ali Taran’ın, kendisinden boşandıktan 18 gün sonra 1 Temmuz’da Özyılmazel ile evlenmesine çok üzülen Selma Ann Desmond’un 5 ay sonra vefat etmesiyle büyük yıkım yaşadığı gündeme gelmişti. Desmond’un vefatının ardından evlilikleri yıpranan çiftin bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenildi.

Özyılmazel dün avukatı arayıcılığıyla Bakırköy Aile Mahkemesi’ne şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Özyılmazel’in dilekçesinde şu cümleler yer aldı: “Müvekkilim ve davalı eşi, son zamanlarda her konuda tam bir uyumsuzluk içerisindedirler. Tamamen birbirinden kopmuşlardır. Tarafların ailesi ve yakın dostları boşanmamaları için büyük çaba sarf etmişler, ancak olumlu bir netice  alamamışlardır. Bu şartlarda evlilik birliği temelinden sarsılmış ve ortak hayat her iki taraf içinde çekilmez hale gelmiştir. Fiilen biten evliliğin hukuken de sona erdirilmesi için bu davanın açılması gerekmiştir.”

Taran’dan hiçbir talebi olmadı


Avukatı Ali Taran’dan herhangi bir maddi ve manevi tazminat ve nafaka ile ev eşyası talebinin bulunmadığını belirttiği Özyılmazel’in bir an önce boşanmak istediğini söyledi. Özyılmazel geçen hafta boşanma haberleriyle gündeme gelen Burcu Kara ve Özlem Yıldız’a yazdığı köşesinden destek vermiş ve şu cümleleri paylaşmıştı: “Evlilik kolay mı? Aileyi korumak kolay mı? Bazı kararları vermek kolay mı? Hepsi yoluna girecek kızlar. Merak etmeyin. İyi insanlara sadece zaman gerekir. Başımıza gelen her şey bizim içindir. Hayırlıdır. Her şey çok güzel olacak.”
Editör: Haber Merkezi